Cara record zoom meeting selain host – cara record zoom meeting selain host:

Looking for:

Emtrade – Cara mudah dan praktis untuk BELAJAR SAHAM.

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firstly of course we thought about where we wanted to take the business to, because there were so many entertainment television stations. Then, we saw that the competition is news TV. But what kind of news that we want to present? At the end, we decided to make a TV news station that rivaled Wall Street, for the upper market. We make news for the mainstream. When we talked about the price of chilli peppers, we also talked about the condition of the stock in various cities.

But, we thought we would try it. At the end, we tried with World Cup, but it turned out to not be as profitable. We thought, maybe our luck is with local contents. So we tried with entertainment sports, and we thought of UFC. We started by embracing them nicely. We created a network of almost gyms. Then, we made a contract and ensured them that during the fights they were covered by insurance and would get amazing medical attention.

We already broke even in the first year, and then we profited in the second and third year. So tvOne focuses on local news, international, and also local sports. So when we meet our advertisers, we can convey it easily and nicely. We think about ways to help them sell so their ads are successful. There are many things that we do, not just about the ads, but also as part of the program.

This way, everything become effective. So that means those five years you were in unsteady waters. So how did you transform all of that? So we said, five years ago, that our resources were limited, so we had to have an agreement with the previous owner.

Before, we focused on telecommunication, media and technology TMT. But, we decided to focus in the media. Secondly , we focus segmentation. When managing two TV stations of course you have to divide the segments, one focuses on women, and one on men. Entertainment is like a supermarket.

So we tried not to be lazy. So while we unloaded a few burdens, we also had to save money. We had to rack our brains to create interesting programs, sold with the same price, they even had to be more interesting but not expensive. The problem is how to make it lost cost with high interactivity. You need to realize that what made it successful was not the film, but the talent management.

Karni [Ilyas]. With Mr. The point is, we first have to make a design on the business that will run. Third, when we start from limitations, we had to save money, there has to be a low cost strategy.

Lastly, we have to be interactive. The rest, we have to be abelt to interact with stakeholders, shareholders, stock market, and others. First , our gene is resilience. So, we have resiliency.

Everyone in VIVA is resilient. Second , we also implement the attitude of not being lazy, not just physically lazy, but also laziness in thinking, laziness in innovating, laziness in making customers happy, laziness in crunching the data, and laziness in finding unique overseas programs. Their programs are expensive, and they may not even sell that well.

The anti-laziness DNA has to be there. Our sense of human is also big, when we see something we just face it, keep moving forward. The benefits of working in this industry is that while there are still Indonesians that need entertainment, content will always be king. Maybe the distribution and means are different, they can be analog, digital, internet, or even telepapthy, but content is still needed.

So, if you ask me what kind of business VIVA is in, we can answer that VIVA is a business that produces and distributes contents, contents that can be based on data, principled, and are enjoyed by Indonesian public.

When you ask me what competitive advantage we have, we can answer that we know more about Indonesia than other people. We know what Indonesians want to watch, we have many experiences. You mentioned that you had to be diligent in crunching the data. What does data mean to you? We believe in data.

To transform all of this, you have to see and read all the data, both for the men, and also for women. Data is important, but not everyone wants to do it. Looking for and crunching data is not an easy thing because we have to be really meticulous about it. It just so happens that my background is Industrial Engineering, I went to school abroad to have one purpose, that is how to create something that is similar, but with a more efficient and effective way. In the future, my vision is to read the data more accurately so I could get input from the data directly and in real time, maybe by making use of artificial intelligent and internet connectivity, so we can go live.

Today, there are many people who create things, it could be video or something else, and spread them on social media. From there, we can know the number of audience and likes. We can see the level of interest in these things. Like for example, when watching Pesbukers. From there, we can know what the audience wants.

We want to know the audience better so we can help advertisers to create more targeted advertising. Big companies like Snapchat and Facebook have obiviously managed to dominate the digital world. Now we want to learn to get there. I think the most important thing is not just having great picture quality or bigger channel, but how to get the data live and in real time. So for example, Pesbukers show. With realtime decision, during commercial break we can know which jokes are good, and which performer should we put on first, and other things.

This kind of data should already be possible to have. Now we can know the hottest topic that Indonesians are looking for, whether through Twitter, Facebook, or others.

However, the hard part is to connect the dots. If we can do that, of coruse it will make it easier for us to prepare contents for production. So we want to use the right platform to distribute contents that we create to the Indonesian public in the right way. Right now we are already doing it, but not AI-autonated. We always assume that television and internet develop together and complement each other.

We know that those who watch television are older in age than those who are on the internet and using social media. They are still part of the same family. So, we make sure that we use internet technology and platform to get closer to the same family.

When they are having breakfast or dinner, they will talk about the same thing. To widen our audience, we have to have different ways of communication. Houseives or non-working children, we divert them to television. The same goes for older men, of course they will feel more comfortable watching a soccer game on television.

We take the business very seriously. I often say, if we want to innovate we have to read often. I say this because I have failed more times than others. We always think about what the advertisers want, who they want to sell their products to. Right now, we have to be more scientific, read the data, focus group discussion , do research, and other things.

The most important thing that you must know is that what the public likes may not be what we like. We used to be snobs who would only air Hollywood films, they were expensive, and people already watched them in the cinema.

The point, is, you have to do trial and error, when you are wrong you must quickly change and learn from your mistake. The good thing about being in technology, is that you can do trial and error as often as you like , but without making a huge mistake. So we have to keep doing experiments. We would do experimental programming, see whether or not it will sell in the market.

If it does, we improve it. With technology, we can know all this. But to be able to zoom in, we need art. So technology provides the way, art lets us know what people like.

Then, we combine and manage both. Now we see that the technology of the world keeps changing, and the people keep growing. We feel that to make a family happy is eternal.

We think about the jumps forward by thinking that people still watch TV. Just imagine, a meet and greet that can bring 30, people together. You can advertise products there. In 5 to 10 years, we have to be able to go even higher, maybe becoming like Indonesian Disney. They have news channel, ABC channel, even sports channel. And you can take the online to offline everywhere, from theme parks, to products.

Tahap pertama adalah seleksi administrasi diadakan dalam bentuk pembobotan dengan membandingkan antara IPK yang dicapai pendaftar dalam menyelesian program Sarjana S1 , IP yang diraih selama kuliah di program Pasca Sarjana, pengalaman mengikuti organisasi baik di internal maupun di eksternal kampus serta apakah kandidat pernah ada pengalaman bekerja selama ini.

Selain nilai akademik dan rekam jejak kepemimpinan serta pengalaman bekerja. Kandidat yang telah melewati tahap seleksi administrasi dan penilaian essay sebanyak kandidat akan melewati seleksi tahap 2, yakni dalam bentuk Interview dengan para pimpinan dari Bakrie Center Foundation.

Tutorial menyalakan mic di Google Meet yang Gadgetized. Selain itu, jika kalian mengalami masalah pada mic Google Meet silahkan gunakan solusi yang telah kami hadirkan diatas. Atau jika kalian punya cara lain untuk mengatasi mic Google Meet tidak menyala, silahkan berbagi melalui kolom komentar. Ketika meeting di google meet suara saya tidak terdengar peserta lain, padahal suara mereka masuk di laptop saya.

Untuk kamera saya menggunakan kamer portable karena kamera laptop eror. Untuk kamera saya menggunakan kamer portable karena kamera laptop eror Balas. Btw, kalo kalian ingin melihat firework animations muncul, kalian bisa tentukan tanggalnya di hari ini, dan dengan begitu firework animations nya akan muncul. Kritik dan saran dipersilahkan.

Ini adalah system Inventory Management sederhana yang didalamnya terdapat beberapa fitur antara lain :. Halaman ini adalah halaman dokumentasi dari beberapa API sederhana yang telah saya buat. Terima kasih pak Dhika dan teman-teman semuanya Selamat pagi teman2 semuanya, saya mau menunjukkan game yang baru saja selesai saya buat. Game ini saya beri nama Intergalactic War, atau jika diterjemahkan berarti perang antargalaksi.

Game ini mengambil konsep kehidupan manusia jika alien benar2 ada dan kita berperang melawan mereka. Saya mau cerita, game ini sebenarnya terinspirasi dari game blastar -nya elon musk yang pernah dia bikin waktu kecil.

Sejak saya tau tentang game blastar ini, saya mau membuatnya juga. Saya coba inspeksi web blastarnya game blastar sekarang ada yg versi html5 , tapi sintaks javascript nya jauh berbeda dengan sintaks javascript yang saya kenal kayaknya game itu ga pake vanilla javascript , sehingga saya ga ngerti bahkan 1 baris pun kode program game blastar tsb. Akhirnya saya coba bikin sendiri algoritmanya berdasarkan pengalaman saya bermain game Blastar. Setelah 2 minggu pengerjaan, akhirnya game ini selesai dan dengan bangga saya ingin menunjukkannya pada teman2 disini.

Ini link game Intergalactic War nya :. Untuk membuat tampilan game nya itu sebenarnya mudah sangat mudah , tapi yang bikin sulit adalah menyusun algoritma game nya, dan kemudian menyesuaikan algoritma yang saya buat dengan keterbatasan fitur yang dimiliki vanilla js.

Sehingga, seringkali saya merombak ulang algoritma game ini. Karena itulah butuh waktu 2 minggu bagi saya utk membuat game ini. Kenalin nama saya Ryan Aunur R, izin showcase project yang saya mulai buat akhir lalu yang baru baru ini saya update sesuai dengan penerapan hasil belajar saya. Project ini berawal dari mengisi waktu luang sekaligus mencoba berkolaborasi dengan designer. Karena tidak selamanya kita bekerja sendiri kan jadi saya berkesempatan bikin project bersama teman designer saya yang juga sudah bosen bekerja sendiri.

Singkat cerita latar belakang dibuatnya project ini adalah kesulitan kami dalam mengkonversikan warna ketika bekerja dengan CSS dan aplikasi lainnya. Jadi kami membuat web-app yang terdapat fitur PWA supaya bisa diakses secara offline di smartphone. Source code juga dibagikan secara terbuka di github supaya bisa sama-sama dikembangkan.

Izin share project web yang dimana ini terinspirasi dari situs screto. Buat yang belom tau, secreto itu website untuk mengirimkan pesan rahasia tanpa harus tau nama dan identitas dari pengirim pesan tersebut.

Sebuah Framework CSS yang menyediakan component, class dan berbagai fitur lainnya. Izin ikutan showcase project, ini pertama kalinya saya ikutan showcase project.

Ikarus ini berfungsi untuk mencari info ketersediaan kamar rumah sakit di Indonesia. Terima kasih pak dhika dan teman-teman semuanya. Kenalin nama saya Norman asal Cirebon juga, izin showcase project yang saya mulai buat 2 bulan yang lalu dan tentu saja masih akan terus berlanjut agar platform selalu berjalan lebih baik. Projectnya bertemakan streaming musik, blockchain dan machine learning.

Blockchain sendiri bagi saya pribadi sebetulnya agak meragukan untuk dapat membantu permasalahan yang selalu menghantui industri musik sampai saat ini. Kesimpulan ini saya ambil dari hasil progress development saya di blockchain sampai sekarang.

Karena jujur, konsep2 seperti desentralisasi, immutability yang diusung blockchain sangat bisa jadi boomerang. Idenya di platform ini, pendengar ataupun artist, semua dapat komisi yang berbentuk token crypto, karena itu harus diperjuangkan agar token yang dibuat bisa masuk ke listing crypto exhange.

Karena memang masih bootstrap, dalam artian masih semua pake budget sendiri juga sejauh ini saya masih develop semua dari hulu ke hilir sendiri hiks Lain cerita nanti klo sudah dapat pendanaan yak.. Tinggal isi form dari website, tunggu persetujuan dari dosen, setelah itu Tatausaha kampus akan mengecek dan menyetujui pemimjaman jika data valid.

Jika ada kritik, saran atau masukkan boleh dong di info ke saya, biar aplikasinya bisa lebih baik lagi. Sebelumnya terima kasih pak Dhika dan kawan” disini. Oh iya aku kali ini nyoba membuat sebuah konversi suhu Celcius, Reamur, Fahrenheit, Kelvin Teknologi yang dipake ada: Dasar:. Jika ada kritik, saran atau masukkan boleh dong di info ke saya, biar aplikasinya bisa lebih baik lagi, jangan lupa follow github saya.

Namanya ‘anihub’ yaitu semacam anime finder. Saya membuat program command line yang bernama : PyGinit,nah pyGinit ini adalah command line yang bisa membantu dalam otomatisasi pembuatan local git dan reponya di github ,jadi jika kalian ingin mengupload project kalian ke github kalian bisa menggunakan pyGinit ,dan tinggal mengetikan command : pyginit init isi beberapa prompt dan PyGinit akan melakukan git init,membuat repo github,dan push kesana.

Nah itu adalah project saya. Silahkan yang mau clone atau berkontribusi ke project saya,mohon kritik sarannya juga ya itu sangat mebantu agar pyGinit bisa lebih baik. Tujuan dari projek ini sebernarnya ingin membantu teman-teman dalam membuat blog sebagai catatan proses belajar pemrograman , dengan cara yang sederhana tanpa harus menyiapkan banyak hal.

Sesuai dengan namanya, projek ini digunakan untuk membuat badge jumlah visitor pada repository github masing-masing. Tidak hanya untuk repository github.

Tapi jika kawan-kawan ingin menggunakannya di halaman website juga bisa loh. Untuk yang ingin membuat badge dengan cepat bisa menggunakan maker yang telah disediakan dibawah ini. Terimakasih Pak sandhikagalih dan kawan-kawan semuanya. Semoga kita semua sehat selalu dan dimudahkan rezekinya, Amiiin. Jangan lupa star nya ya.. Jadi, website ini adalah website biografi dari R. Web ini dibuat pakai tailwindcss saja ditambah sedikit js vanila dan icon dari boxicons. Untuk saat ini websitenya masih belum responsive dan beberapa section masih belum support dark mode.

Web ini saya buat dengan methodology bernama barbar coding, jadi saya harap source codenya tidak di intip, terutama di bagian javascript. Minta sarannya dan kalau ada bug bisa reply aja, terimakasih. Saya membuat website untuk membantu temen-temen yang mungkin mau belajar bahasa jepang. Jadi awalnya saya ingin membuat project ini karena saya ingin belajar React JS sambil belajar bahasa jepang.

Tahap pembuatannya, tinggal bikin canvas, lalu bikin quadraticBezierTo buat garisnya , generate random garis, tambahin warna, gerakin, selesai. Sisanya tinggal fitur tambahan aja, misalnya ganti background, ukuran, dll. Develop masih pakai WordPress, sedikit minder rata” projek disini pada pakai framework kekinian hehe , rencana mau develop juga pakai React. Saya membuat blog pribadi dengan Hugo yang dikombinasi dengan Vue JS untuk frontend-nya..

Hehe Ini pertama kali, saya coba ikut showcase ini. Portfolio ini dibuat tanpa ada library framework js kaya react,svelte,vue dll. Teknologi yang dipakai ada beberapa diantaranya : -Bootstrap 4.

Ini adalah web portofolio pertama saya untuk portofolio poster art dan 3D model. Hosting nya di vercel. Dibuat dengan:. Aplikasi ini dibangun karena dahulu ketika saya masih bergelut dibidang event konser, banyak sekali kerugian karena adanya duplikasi tiket dan ketika bergelut dibidang seminar nasional maupun webinar, banyak sekali sumberdaya yang terbuang karena belum adanya efisiensi sumber daya. Halo selamat malam Izin share project iseng website jadwal pelajaran buat kelas saya x bahasa.

Website ini juga buat latihan disela-sela tugas sekolah yang banyak. Web ini dibuat juga karena tabel yang dikasih itu buat jadwal satu sekolah, agak ribet ngebacanya.

Pengen buat web ini buat satu sekolah cuman tugas yang dikasih guru masih banyak Mau berbagi project sekolah yang saya bikin beberapa bulan yang lalu.

Project ini terinspirasi dari websitenya acsjakarta. Tolong reviewnya pak. Saya izin untuk membagikan salah satu proyek saya dan masih dalam pengembangan. Assalamu’alaikum warohmatulloh, selamat siang pak dika dan teman2. Nama saya yusuf amri, dan merupakan salah satu pegawai ASN pemerintah pusat.

Saat ini saya penempatan di pedalaman kalimantan selatan. Saya merupakan bukan org dgn latar belakang IT, namun tahun lalu mulai tertarik untuk mencoba dan akhirnya ikut digitalent dari kominfo dan progate. Project ini merupakan hasil tugas akhir kelompok kami total anggota 5 org tp yg kerja 2 org hehe biasalah yak. Website dibuat dengan:. Jadi ini hasil pengembangan salah satu side project saya “Halamanku Web Page Builder”.

Perkenalkan, saya Syukur, saat ini sedang kuliah di salah satu perguruan tinggi. Saya terdorong untuk membuat project ini karena melihat usaha teman-teman dari KawalCovid, WargaBantuWarga, dan teman-teman programmer lain yang membantu pemerintah untuk keluar dari pandemi ini. Saya membuat website Toko Online Sederhana bernama Tokoku. Mohon kunjungan dan Feedbacknya. Sedikit cerita, sebenernya saya belum pernah belajar PHP sebelumnya, karena saya lebih suka frontend. Websitenya sendiri website ecommerce, nama website nya “Grandonk Merch”.

Silahkan dikunjungi, terima kasih. Proses checkout bisa saja error, jika trafic terlalu padat atau banyak user yang melakukan checkout, dikarenakan API untuk pengecekan ongkir ada limitnya. Website ini merupakan hasil re-design website sekolahku.

Website ini merupakan suatu blog biasa yang masih belum saya buat isi nya. Teknologi yang digunakan :. Saya mau share project hasil kegabutan setelah nonton playlist nodeJS pak dhika. Project ini dibuat secara santai selama 3 Minggu. Nama webnya “Blogopedia”. Isinya terinspirasi dari tutorial laravel 7 di YouTube parsinta.

Tujuan saya buat web ini sebagai galeri untuk orang-orang terdekat saya. Link :. Nama web nya “VaTricks”, ini pertama kali nya saya bikin web artikel, project ini dibuat selama kurang dari 6 jam. Kali ini web yang saya buat, yaitu Fanpage seorang vtuber, whehehehe Singkat ceritanya, website ini dibuat gak lebih dan gak lain karena iseng doang, dan berkat kelakuan simp saya, projek ini terwujud dan dibuat juga wkwk Dibuat menggunakan Svelte JS.

Dan fun fact nya, Ini adalah Progressive Web App PWA Pertama yang saya buat, dan pertama kali juga implementasi dan membuat fitur dark mode pada website. Isinya simple aja kok, Hanya berisi Homepage, Overview, Info, dan Links saja karena gak ada ide lagi, wkwk. Kali ini saya izin share project baru saya website tutorial. Ini adalah project ke-2 saya setelah Toko Online yang sebelumnya sudah sempat di showcase pak dosen kita.

Seperti sebelumnya, dalam penggarapan project ini saya masih menggunakan beberapa perkakas yang sama seperti berikut. Aplikasi I. Jota Text Editor II. Icode-Go III. Icode-Web IV. PicsArt V. Google Chrome. Fitur-fitur I. Live Code II. Tentang IV. Kontak V.

Sitemap VI. Dashboard VII. Registrasi VIII. Masuk IX. Keluar X. Ganti Password XI. Tombol Berbagi XII. Komentar XIII. Plus syntax highlighter ecek-ecek. Halaman Dashboard I. Posting baru buat posting II. Daftar posting yang telah publish III. Nama website edit nama web V. Deskripsi website edit deskripsi web VI.

Profil admin edit data profil VII. Akun pengguna mengelola akun VIII. Verifikasi Google kode verifikasi X. Tujuan: Saya membuat Vsior Blog ini adalah sebagai tempat saya berbagi tutorial atau pengalaman saya selama ini khususnya dalam hal belajar membuat website di Hp, dengan harapan supaya teman-teman bisa termotivasi.

Malam pa, ijin share web pwa. Dimana web ini merupakan web yang menyajikan bacaan alquran beserta artinya, web ini dapat diakses ketika tidak sedang menggunakan kuota internet. Nama web saya “My Portofolio Web”. Ini pertama kalinya saya bikin web dan bener- bener jadi saya minta maaf kalau misalnya webnya bener – bener sama persis seperti tutornya Pak Dhika.

Perkenalkan nama saya Nur Askiah 19 tahun. Saya ingin membagikan aplikasi web pertama saya, yg saya buat setahun yg lalu. Aplikasi ini bernama Lib’rary, yang merupakan “perpustakan” di mana user bisa membaca atau membagikan buku mereka. Format dokumen yang disupport di aplikasi ini hanya. Saya juga ingin berterima kasih karena video di youtube bapak, sekarang saya bisa bekerja sebagai Web Developer. Nah kalau berminat buat personal web seperti itu dan tidak sempat bikin api, mungkin kalian bisa pakai ini.

By default munculkan semua data, misal mau spesifik bisa ditambahkan path tersebut. Path antara lain profile, educations, works, skills, projects, certificates, contacts. Untuk lihat apakah data kalian sudah ready bisa cek disini, tinggal masukkan username atau uuid kalian:.

Note: untuk data attachments, misal seperti profile image, project images, atau certificate files perlu kalian upload sendiri, dan ambil url nya saja.

Dikarenakan keterbatasan space server jadi belum support untuk upload file. Sekarang saya masih berstatus anak sma kelas 11 di tangsel.

Disini saya mau ngeshare hasil kegabutan saya yang mungkin bisa membuat anda tambah gabut Snake game Sebuah game snake sederhana dimana semakin tinggi skor anda, maka akan semakin cepat pergerakan snakenya.

Ada sistem highscorenya juga. Web forum untuk tanya jawab bebas, bisa juga untuk diskusi. Begitu saja, buat yang lagi gabut silahkan dicoba ya.. Izin share hasil project saya. Saya membuat portfolio web menggunakan NextJS. Saya menggunakan React-Notion untuk mengintegrasi Notion saya sebagai Database dan renderer isi artikel. Feedbacks sangat diterima untuk pengembangan lebih lanjut, terima kasih. Sebelumnya, project ini sudah saya share pada 17 agustus kemarin, tapi karena pas live streaming kemaren pak Dika bilang buat yg share lebih dari satu project salah satunya gak bisa ditampilin biar ngasih slot buat project milik yg lain.

Jadi karena waktu dari share kemaren udah lewat 3 minggu jadi saya share lagi project ini,. Perkenalkan nama saya Erik Irfan mahasiswa pertanian. Mohon izin share project machine learning hasil penerapan belajar bootcamp selama satu bulan. Machine learning yang digunakan adalah model K-Nearest Neighboor Regression. Blitar yang diterbitkan oleh Kementrian Pertanian. Hasil aplikasi ini akan menampilkan jenis komoditas apa yang disarankan serta rekomendasi pengelolaan lahannya.

Tampilan web nya masih sangat sederhana. Mohon saran dan masukannya Pak Dhika dan teman-teman Terimakasih….

Yoga Assalamualaikum, izin share project data science lagi, kali ini saya membuat sebuah web app spam detector app message. Web app tersebut dibalik layar dibuat dengan salah satu cabang dalam data science dan machine learning yaitu NLP Natural Language Processing.

Alur nya kurang lebih seperti ini, datasetnya awalnya sebuah text karena mesin tidak bisa membaca text, saya ubah menjadi numerikal atau vektor matriks dengan CountVectorizer dan TfidfTransformer, lalu saya latih dengan model SVC Support Vector Classifier.

Dan jadilah model yang bisa mengklasifikasikan pesan spam atau bukan. Mohon maaf UI appnya sangat biasa aja, karena saya tidak bisa web. Silahkan kritik dan sarannya. Terimakasih Pa Dhika dan kawan-kawan.

Kali ini web yang saya buat, yaitu Fanpage salah satu tim basket di liga basket Amerika, yaitu NBA whehehehe Website ini dibuat gak lebih dan gak lain karena iseng doang, dan emang saya ngefans banget sama tim basket ini hahaha Dibuat menggunakan Bootstrap. Dan fun fact nya, Isinya mirip sama buatan Falcxxdev. Izin ikutan project showcase pak, ini project showcase pertama saya. Saya bikin portfolio web, isinya tentang saya secara umum, seperti hal hal yang ada di CV. Masih berantakan banget, karena saya bikinnya santai sambil kerja pak, selalu saya kembangkan karena masih belajar mewujudkan yang ada di imajinasi saya.

Kebetulan saya ikutan ini karena terinspirasi setelah lihat showcase project 1 bulan lalu. Mungkin akan bertambah, seiring akan saya tambahkan efek parallax. Kendalanya ya masih belum ada waktu aja pak buat sempurnakan webnya, semoga tetap konsisten walaupun sedikit2.

Karena memang hobi hehe. Web ini saya buat disela sela waktu main game soalnya sekarang masih liburan semester dan semua tampilannya saya buat dadakan dengan tailwind karena ini project iseng jadi ngga niat buat desainnya di figma hehehe. All Hallo semuanya. Izin showcase project sebuah WebApp resep masakan yang bernama Foody Cipe.

Untuk referensi desainnya saya ambil dari dribble, tapi sayangnya saya sendiri lupa link-nya, jadi mohon maap sampe sekarang saya gak tau siapa yg punya desainnya. Tapi saya sertakan screenshoot referensi desainnya di repo. But for mobile version belum teroptimasi. Itu saja yang bisa saya share, next time insyaAllah saya bakal submit karya lain lagi.

Atas perhatiannya saya ucapkan terimakasih. Saya Zen. Freelance frontend developer. Kerjaan sehari-hari ngajar di pesantren.

Ini blog yang saya buat dengan:. Izin share project pribadi ya, kali ini saya membuat versi ke-2 pada website portofolio saya kenapa yang lama tidak dilanjutkan? Untuk versi kedua ini, saya menggunakan beberapa teknologi baru diantaranya:. Kenapa tidak Bootstrap? Framework: Framework yang digunakan adalah Next. Bahasa Pemograman: Typescript, mengapa Typescript? Fiturnya sangat memudahkan untuk proses jangka panjang, dan membantu memvalidasi input-output dari function 1 ke function lainnya.

Pada website kali ini, aku menggunakan tema website artsy dan illustration dimana elementnya berfokus pada illustrasi-illustrasi yang ada di website ini. Dan juga, semoga Pak Sandhika nge-click tombol scroll to top pada pojok kanan bawah ya Looking for V1 Website?

Saya bikin ini supaya mudah nyimpen link – link kelas buat kuliah. Project ini hanya dibuat menggunakan vanilla javascript dan css serta pake beberapa library buat timepicker. Saya ingin menunjukan project saya yang bernama Bugspy. Aplikasi ini berguna untuk menyimpan informasi jika ada bugs, fitur yang ingin ditambahkan, ingin merifactor code dan semacamnya untuk mengingatkan kembali nantinya.

Misalnya punya novel bisa dimasukin di web biar tau punya buku apa aja trus juga bisa tau bukunya udah pernah dibaca atau belum. Izin showcase project sebuah Web App Daftar Restoran dari platform belajar daripada menganggur. Raihan Assalamualaikum izin ikutan showcase project kedua kali. Website ini dibuat gak lebih dan gak lain karena iseng doang, dan emang saya ingin menunjukkan skill menggambar saya hahaha Dan fun fact nya, gambar nya masih memakai foto HP karena saya belum bisa vektor gambar dengan Adobe Illustrator hehehe.

Halo Pak Dhika, izin ikutan showcase lagi. Pada showcase kali ini saya membuat aplikasi sederhana dengan Laravel 8 yaitu aplikasi multi user yang dimana otorisasi Akses user dapat diatur secara flexible. Judul projectnya adalah “Valorant Agent”, yak dari judul projeknya saya memang valorant player. Web ini berisi deskripsi dan penjelasan dari agent – agent yang ada di game Valorant.

Website ini saya buat waktu lagi belajar javascript. Hari ini saya membuat aplikasi sederhana untuk mengenerate nama acak. Kenapa saya membuat ini? Website ini saya buat tadi pagi menggunakan html css tanpa framework , php native, dan sedikit javascript vanila. Saya juga menggunakan beberapa library seperti:. Saya juga menggunakan css reset dari normalize. Jika ada error atau bug bisa di laporkan ke saya.

Jika ada saran, boleh disampaikan saja. Ini merupakan projek ketiga setelah membuat sistem login sederhana dan yang kedua responsive pages. Website ini dibuat karena saya sudah stress dengan Teknik Elektro dan ternyata ngoding asik juga.

Project ini saya belajar dari library Myth Auth yang mana merupakan library sederhana untuk otentikasi dan otorisasi pengguna untuk website yang dibangun dengan Codeigniter 4. Meskipun saya banyak mendengar Codeigniter akan banyak ditinggalkan, tapi saya masih suka dan senang menggunakan Codeigniter apalagi untuk project2 sederhana.

Dan juga saya ingin belajar bagaimana membuat sebuah library dan mengelolanya. Penjelasan dan cara penggunaanya ada di website dokumentasi di bawah. Mohon krtitik dan sarannya. Projek ini juga dilengkapi tour guide yang sederhana untuk membantu teman teman mempelajari Blockchain. Dibuat untuk teman teman yang mungkin mau mengenal gimana cara kerja sistem Blockchain yang digunakan di coin digital seperti bitcoin dll.

Disini saya memiliki project aplikasi yaitu Aplikasi Cuaca dimana kalian bisa melihat ramalan cuaca di daerah kalian, ini project pertama kalinya saya share untuk showcase project. Projek ini saya buat dengan tujuan untuk membantu para guru yg sedang melakukan pembelajaran jarak jauh daring terutama di SMP tempat saya sekolah saat ini.. Saya membuat ini karna setiap guru menyuruh kami para murid untuk mengisi daftar hadir, guru” kami selalu membuat daftar hadir seperti berikut dan dikirim ke WhatsApp:.

Jadi, teman-teman hanya klik link dan mengisinya tanpa membuat tugas tenggelam dengan banyaknya daftar hadir.. Nama projectnya Nyundaan yg bertemakan mengenai budaya sunda. Seperti sejarah, senjata tradisional, makanan, pakaian adat, dll.

Perkenalkan nama saya James. Saya berasal dari kelas 7 smp petra 3. Mohon ijin untuk showcase projek pertama saya. Project ini saya beri nama Checklist Tugas Kelas Checklist Tugas Kelas 71 adalah sebuah web yang saya buat untuk keperluan kelas saya dalam pencatatan tugas namun tidak terpakai karena guru dan teman teman banyak yang tidak mempercayai karena website ini menggunakan system login yang mereka kira ada data pribadi mereka padahal saya tidak masukin data pribadi apapun.

Nah di web ini loginnya harus pakai email kelas Login detail: demo kelas Saya membuatnya menggunakan Laravel versi 8 dan juga Mysql. Saya dengan terpaksa membeli shared hosting dan domain karena saya coba di free hosting tidak bisa karena mysqlnya tidak bisa diupdate. Fitur fitur: Todo-list: Todo list adalah fitur untuk mencatat tugas sehari hari kita Ini dilihat oleh semua user karena saya masih belum bisa bikin lebih lanjut untuk data multi usernya.

Project: Fitur ini untuk projek projek yang jangka waktunya lumayan Panjang klo yang todo list itu hari itu harus juga selesai. Goals: Fitur ini adalah fitur untuk mencatat keinginan kita contoh nilai matematika nah disitu kita harus memasukan sesuatu agar kita dapat mencapainya To-Learns: Nah disini saya buat untuk mencatat apa yang akan kita pelajari dan yang sudah kita pelajari. Mengikuti channel bapak dari Ini adalah project sederhana saya hasil dari video Ngobar29 WPU.

Nama aplikasi ini PresOn Presensi Online. Sebenarnya versi fullnya sudah jadi dengan google form. Tapi pengen aja gitu dibuat pakai html. Lynnn Halo semua, perkenalkan nama saya Farid. Izin share project iseng website untuk mencari ketersedian nama domain sebelum membeli domain. Oh iya jika cari domain ada tiga pilihan yaitu dengan tanda titik example. Jadi di game ini ada 2 mode, single player sama multiplayer.

Buat multiplayernya minimal 2 pemain baru bisa play, ntar kalo mau mabar bisa join via id room, untuk sekarang belum ada batasan 1 room berapa player sih. Ini hasil proyek gabut saya ketika malam-malam. Membuat clone website Secreto yang lagi viral beberapa waktu lalu. Dan saya membuat proyek ‘Clone’nya. Walaupun tampilan UI nya masih jelek hehe. Oiya ini ngodingnya saya di HP karena belum punya PC hehe.

Baru baru ini saya lagi belajar javascript, trus saya iseng iseng bikin game di html, mohon maaf design html css saya agak buruk tapi ini proggress yang udah saya capai.

Project sederhana yang saya buat ini bernama Image to Palette yang bisa digunakan untuk mengekstrak warna-warna yang ada di dalam sebuah gambar menjadi palet warna.

Awal terinspirasi membuat web ini adalah saat saya sedang menjelajahi dunia plugin figma, lalu saya menemukan plugin bernama Image Palette yang bisa mengekstrak palet warna dari gambar yang kita pilih.

Setelah saya coba beberapa kali, saya merasa sangat terbantu karena saya sedang mendesain projek aplikasi yang berhubungan dengan warna. Akhirnya saya berkeinginan membuat web yang mempunyai fungsi yang sama seperti plugin Image Palette ini, dan jadilah web ini.

Mohon maaf kalau tampilannya masih jelek dan soucecodenya masih acak2an, karena saya membuat web ini iseng2 aja. Izin ikutan showcase sekalian testing project Program Profesional saya. Website yang saya buat web profil dan PPDB yang dimana fitunya sebagai berikut. Note: – Untuk mengirimkan bukti pendaftaran di email menggunakan auto-cart google sheet. Dimana Guru bisa memberikan tugas, soal ujian, dan murid bisa mengerjakan tugas serta soal2 nya. Oiya, Di Aplikasi ini saya juga menambahkan fitur Rekam Gambar dan Audio saat ujian sedang berlangsung modelnya kaya autoproton gitu lahh kwkwkwk.

Demo Akun Admin : Email : admin sekolahyuk. Demo Akun Guru : Email : guru gmail. Demo Akun Murid : Email : murid gmail. Jadi project ini saya buat karena setelah saya cari cari di internet belum ada yang membuat API mengenai jokes jokes receh dari Indonesia atau mungkin ada, tapi saya belum nemu aja , nah makanya saya buatlah project ini. Vins Halo izin share project ini adalah project portofolio yang dibuat hampir seminggu sekitar 4 – 5 harian. Game ini terinspirasi dari 16 besar Uefa Champions League musim kemarin Halo, perkenalkan nama saya Rifqi, izin share projek.

Projek kali ini ialah web desain tentang media pembelajaran interaktif, website yang saya buat ini hanya berupa tampilan atau user interface nya saja tidak ada back end ataupun database. Adapun fitur-fitur nya diantaranya :. Terima kasih Salam untuk pak dhika. Izin share project lagi yang dimana ini adalah hasil belajar metode Cosine Similarity.

Mohon izin saya mau share projeck saya ya. Projeck ini merupakan web portofolio saya yang saya kerjakan selama 2 minggu. Projek ini hasil saya belajar di WPU dan channel yt yg lainnya. Perkenalkan nama saya aditya, saya dari bogor. Izin share project pertama hasil belajar dari agustus. Lanjut ke topik, project yang dibuat ini adalah latihan portfolio pertama. Project Aplikasi Web saya ini bernama “Katakan Padanya”, yaitu website yang digunakan untuk menyampaikan pesan kepada seseorang tanpa diketahui identitasnya.

Halo izin share project Projek ini berkutat pada platform freelance, tapi khusus Mahasiswa dan Dosen. Kenapa projek ini dibuat? Ini dari dosen sih, namun saya pribadi tertarik dengan masalahnya. Sebagai mahasiswa, saya sangat ingin mendapat pengalaman kerja sebelum lulus nanti, bisa mendapatkan uang dari jerih payah saya sendiri.

Dan saya ingin mahasiswa-mahasiswa lainnya–yang ingin namun belum dapat kesempatan–bisa mewujudkan keinginan mereka itu. Dalam projek ini, saya belajar banyak, bukan hanya coding, tapi juga bagaimana menjadi seorang pragmatic programmer. Hingga saya menghabiskan banyak sekali waktu hanya untuk riset dan memikirkan hal-hal detail, yang sebenarnya tidak penting-penting amat untuk dipikiran saat itu. Di sini saya mulai sadar, saya sebaiknya tidak perlu memikirkan sejauh ini jika aplikasinya belum jadi, belum ada pemakainya, apalagi dalam skala besar.

Halo semua, perkenalkan nama saya Alif Januantara. Mohon izin share project showcase pertama saya disini. Ukur-tinggi adalah sebuah website sederhana yang dapat mengukur tinggi potensi sang anak ketika dewasa yang dihitung berdasarkan tinggi badan dari kedua orang tuanya atau yang dinamakan dengan Tes Potensi Genetik. Halo semuanya ingin share project nih Game sederhana yang menguji pengetahuan umum kalian yang berjumlah kurang lebih soal. Nama gamenya Hangman yang dibangun menggunakan Flutter agar bisa cross-platform.

Platform yang didukung untuk bermain game saat ini hanya Android dan Web. Jadi intinya di TA ini saya mengumpulkan dataset berupa rambu lalu lintas khas Indonesia, setelah dikumpulkan total sejumlah buah gambar saya bentuk menjadi dataset utuh dengan menambahkan label. Setelah dibentuk nanti dibuatkan model Deep Learning dengan algoritma YOLO versi 4 sehingga model tsb dapat dimanfaatkan untuk pendeteksian objek dalam bentuk gambar maupun video. Dataset yang dikumpulin berdasarkan rambu yang sering muncul di Kota Bandung, buat video demonya diambil di jalan Kota Cirebon.

Assalamualaikum Pak Sandhika dan temen-temen semua, perkenalkan nama saya Rizky Ikhwan. Izin share project hasil kegabutan dan belajar saya selama liburan semester kemarin, sebuah web bernama Miracle Store ID.

Jadi ini adalah web penjualan sepatu basket layaknya situs E-Commerce dengan fitur yang masih sangat sederhana banget. Untuk menambahkan barang ke keranjang harus sudah memiliki akun dan login terlebih dahulu. Pada bagian nomor hp dan email di form pendaftaran, boleh sembarang aja, asalkan email yang mau didaftarkan harus sesuai dengan format email. Oh iya, ide project ini saya dapatkan ketika menonton video tutorial FireBlogs dari channel youtube Traversy Media.

Mohon maaf kalo kodenya masih berantakan banget hehe.

 
 

Cara record zoom meeting selain host – cara record zoom meeting selain host:. sandhikagalih/project-kalian

 

Setiap minggunya akan ditampilkan kurang lebih 10 project silahkan saksikan di twitch. Kedepannya mau dibikin dinamis. Belajar 7 bulan dh bisa bikin kek gini. How do you the screen pake CodeIgniter. Hasil buat 2 minggu. Pake bootstrap, jQuery. Thanks video2 nya Pak sandhika. Nama project yang kami buat adalah Info. In adalah website untuk menginformasikan tentang COVID dan bertujuan untuk memberi bantuan sosial ke masyarakat Indonesia yang membutuhkan.

Mau izin share website portfolio yang baru saya buat 2 minggu yang lalu. Websitenya menampilkan profil singkat, skill, app portfolio dan design portfolio. Kemudian ada juga section sertifikat. Saya bikin aplikasi sendiri selama 3 bulan :v kali aja ada yang mau bantu ngembangin atau kerjasam bikin startup lain. Personal website ini dibuat menggunakan react js styled components mohon kritik dan sarannya jika ada yang kurang. Terimakasih sebelumnya. Sebenarnya saya minder, lihat hasil teman teman yang sangat bagus,,oleh karena itu saya ingin memiinta saran dari teman teman.

Jadi buat pemrosesan datanya pakai PHP kemudian untuk diagram2nya saya pakai:. Sedangkan untuk trending topic diambil tiap setengah jam sekali. Ijin bagiin project iseng saya. Jadi project ini adalah website untuk mengetahui warna dari sebuah object menggunakan camera atau webcam laptop atau sejenisnya.

Website ini saya buat menggunakan Reactjs. Beberapa fitur memang belum saya buat. All Izin share project kecil-kecilan.

Izin share web portofolio ya. Di dalam templatenya sudah tersedia example command, jest testing, bahkan database migration makasih untuk Sequelizer untuk masalah ini.

Keterangan Web : Jadi ceritanya, karena saya berbisnis di vtube, jadi saya coba membuat web dinamis sederhana untuk merekrut member2 vtube. Saya bisa membuat website seperti ini real belajar dari channel Web Programming Unpas. Terimakasih pak atas ilmu yang diberikan selama ini. Enak banget Next JS, routing bawaannya ngebantu banget jd gk repot install2 react router lagi. Choose to make it open source. Saya buat pakai javascript, bootstrap, fontawesome.

Untuk live demo bisa dilihat di sini:. Ariq Jusuf Halo semuanya. Ijin share Aplikasi e-learning hasil dari tugas sekolah ,Aplikasi ini источник статьи sekali alurnya seperti google class,di web itu ada fitur basis basic dari e-learning seperti join kelasbuat kelas, buat pengumumanнажмите чтобы узнать больше tugas,komentar,kumpulkan tugas,nilai tugas,dll. Kalo tanda tanya doi lebih dikit berarti Ini halaman guestnya itu kita buat sambil nonton tutorial pak galih.

Disana sudah ada 3 sistem dan masih ada beberapa sistem yang belum dibuat. Btw kita ngadain event nasional buat IT juga lo, bisa di cek di sanaa. Terimakasih ilmunya Pak Galih dan semoga sukses semua. Nama project : Watchinema Platform : Website Tech Stack : Vue, Firebase Description : Watchinema adalah platform hiburan yang menyajikan berbagai data film-film yang diambil dari TMDB API, dapat menampilkan detail sebuah film, fitur yang disediakan, pada website dapat melihat trailer sebuah film, dan memfavoritkan filmnya seperti wishlist yang akan ditonton nantinya.

Studi kasus menggunakan array sort dan pagination filter. Dibuat pakai reactjs. Izin share web portfolio. Jgn di bully ya masih belajar soalnya. Dan juga menggunakan Event Bubbling sehingga element baru akan tetap berfungsi.

Saya izin share website namanya “Website Serbaguna”, website ini fungsinnya untuk mendapatkan info dari API yang saya dapatkan. Saya kemarin baru buat library bernama “Room” yang memiliki fitur yang sama dengan View Layouts di CI4. Ini adalah sebuah UI design mobile application untuk sebuah platform freelance yang dibuat menggunakan Adobe XD. Menggunakan warna ungu dan merah sebagai dasar dan terinspirasi dari aplikasi Freelancer dan juga UpWork. Dengan asset yang diambil dari freepik untuk gambar covernya cara record zoom meeting selain host – cara record zoom meeting selain host: juga icon yang diambil dari situs font awesome.

Develop web ini cuma pengen nyobain SSG next. Jadi pas ada orang nanya, “AI tuh ginana sih? Ceritanya lagi latian desain dengan pure html,css dan GSAP nih. Mohon minta saran dan kritik nya yaa teman2,berhubung saya juga masih harus belajar banyak tentang layout design. Buat yang main Cara record zoom meeting selain host – cara record zoom meeting selain host:, atau game balapan lainnya, aku bikin overlay buat men-display input controller pas saat livestreaming.

Bisa langsung dipasang di OBS sebagai browser source. Awalnya aku cuman bikin ini karena banyak yang streaming TrackMania pake overlay yang serupa, cuman aku gak pernah tau nama overlay yang mereka pake apa, jadinya aku bikin sendiri, haha. Cuman ternyata kepake juga karena setelah ditelusuri, ada beberapa controller yang gak di-support oleh overlay tersebut e.

Akhirnya aku bikinin versi standalone-nya yang bisa di-configure sendiri. Sekarang pun sudah dipake sama dua streamer Trackmania lain yang angka viewer-nya lumayan. Isfidevpost untuk distributor celana, di buat dengan php native dan lain-lain.

Menggunakan template Adminlte, Alhamdulillah aplikasi ini sudah di gunakan oleh w Distributor celana di Tanah abang dan Cipulir. Silahkan bro sis yang mau coba demonya disini. Tolong kasih masukan ya kawan, karena saya berniat ingin mengupdate aplikasi ini jadi saya butuh masukan kalian kawan. Pada bagian Services dan Blogs saya menggunakan data json yang saya buat sendiri. Karena saya malas bikin hamburger icon, saya pakai package hamburger-react Untuk smooth scroll, saya menggunakan package react-scroll.

Pencatat Daftar Balanja. Masalah sederhana itu coba saya selesaikan dengan apps Daftar Belanja sederhana.

Saya mau coba share web portfolio saya, masih sangat sederhana dan butuh perbaikan Maaf sebelumnya OOT. Cara record zoom meeting selain host – cara record zoom meeting selain host: ini bukan web tapi mobile app yang didevelop dengan Flutter. Nama aplikasinya adalah Resto.

Aplikasi ini berisikan list restoran yang ada di Indonesia. Fitur-fitur aplikasinya:. Kali ini saya membuat sebuah UI design untuk web portofolio saya sendiri. Dibuat dengan software Adobe XD, dengan pilihan warna – warna cerah, untuk font saya menggunakan “Poppins” sebagai font utama dan ilustrasinya saya ambil dari situs undraw.

Data tersebut akan di update secara berkala нажмите чтобы узнать больше otomatis dengan menggunakan github action yang didalamnya sudah ada sistem scheduling untuk menjalankan perintah scrapingnya. Untuk teknologinya aku pakai Typescript, axios, cheerio, vercel, dll, this project is open source, feel free to use it :.

Halo, Izin share aplikasi web voting. Project gabut selama libur abis pembagian rapot. Ini open source, jadi silahkan cara record zoom meeting selain host – cara record zoom meeting selain host: sesuka hati. Terima Kasih. Tools yang saya gunakan -React js -firebase oAuth, cloud firestore -redux, redux saga -react router cara record zoom meeting selain host – cara record zoom meeting selain host: framer -styled component Dll.

Ini awal saya membuat web masih sederhana banget. It’s a bot that can do a simple count and you can order food or drinks thereby choose the menu and send посмотреть еще location so the bot can summarize your order. Full ikut tutorial php pak dhika. Buatan sendiri tapi design nya punya orang. Masih SMP. Email sama password bisa di awur. Saya ingin bagikan web Belajar Online. Tujuan buat web ini berharap HRD ngelirik buat hire kerjaan atau setidaknya narik client baru.

Selebihnya pake html dan css Untuk icon socmed github dan yang lain nya saya ngambil dari w33 schoolada yang dari icon8 dan flaticon juga pak. Mohon kritik dan sarannya agar saya bisa membuat yang lebih keren, dan makasih banyak pak dika buat ilmunya.

Saya membuat web tool untuk pembagian kelompok,Web tool ini terinspirasi saat disuruh bagi kelompok di kampus saya, terus saya buat deh hehehe. All Hai Semuanya. Izin showcase project Saya yaitu web app yang saya beri nama Do Time.

Web app ini memiliki fitur yaitu:. Dibuat pakai html, scss, javascript, bootstrap. Librarynya aos dan typed js waktu pengerjaan Jam.

 

6 Cara Menyalakan Mic di Google Meet Paling Mudah – Gadgetized

 

Mohon kritik dan sarannya agar saya bisa membuat yang lebih keren, dan makasih banyak pak dika buat ilmunya. Saya membuat web tool untuk pembagian kelompok,Web tool ini terinspirasi saat disuruh bagi kelompok di kampus saya, terus saya buat deh hehehe.

All Hai Semuanya. Izin showcase project Saya yaitu web app yang saya beri nama Do Time. Web app ini memiliki fitur yaitu:. Dibuat pakai html, scss, javascript, bootstrap. Librarynya aos dan typed js waktu pengerjaan Jam. Sekalian buat kompetisi, sekalian buat di showcase aja disini. Lalu beberapa module tambahan seperti react-simple-maps, chartjs, material-table, dan scroll animation dari aos. Ijin share temen-temen, Maiundangan adalah jasa undangan online yang menggunakan web based sebagai undangannya.

Menggunakan laravel, S3 dari biznetgio untuk menyimpan static file, style bootstrap custom dan figma untuk design prototypenya. Ini merupakan Project landing page pertama kali menggunakan CSS murni yang saya buat. Website ini awalnya saya buat cuma untuk post blog berbasis sains, tapi seiring perkembangan saya dalam belajar bahasa pemrograman javascript, saya mulai menambahkan beberapa hal, diantaranya :.

Tau kan? Game dengan judul dan konsep yang sama dengan game yang pernah dibuat bill gates tapi tentu saja game saya masih banyak kekurangannya. Chatbot yang saya buat adalah chatbot yang sering disebut dengan “rule-based chatbot”. Anda tau metode enkripsi caesar? Jika anda melakukan enkripsi pesan dengan metode ini secara manual, maka akan memerlukan waktu yang cukup lama buang buang waktu. Karen itu saya ingin mengotomatisasi proses ini melalui program komputer.

Input dari mesin ini berupa plain text dan jumlah pergeseran huruf yang anda inginkan, lalu output nya adalah encryptex text teks yang sudah terenkripsi. Math solver. Walau namanya adalah math solver, proyek yang saya buat ini tidak bisa menyelesaikan semua masalah matematika.

Program ini hanya bisa menemukan solusi persamaan linear 2 variabel dan 3 variabel. Sejauh ini tidak ada error pada program ini. Untuk melihat proyek javascript saya, anda dapat melihatnya di navbar, klik “javascript project”. Masih belajar jadi masih web statis dan masih simple banget, kedepannya mau dibuat dinamis. Izin share website pribadi saya. Website ini dibuat menggunakan Gatsby React.

Fiturnya masih sederhana, hanya sebagai portofolio saya pribadi. Terimakasih semuanya. Oh ya pas minggu kemarin saya ingin mencoba buat apk,dan lihat tutorial orang India pake flutter. Website nya masih full statis, dan di hosting di Alibaba Cloud sebagai partisipan dalam lomba Re-Cloud Challenges Indonesia. Saya ingin share project Front-End saya yaitu TravelQueen. Di project ini saya baru belajar menerapkan responsive menggunakan media query, jadi untuk responsive-nya belum optimal.

Mohon kritik dan sarannya. Jika berkenan dapat berkontribusi langsung ke repository-nya. Terima kasih. Kritik dan saran bisa disampaikan di sini atau bisa open issue di repository github tadi, hehe. Penjelasan dari web nya tentang ajakan untuk menjadi pecinta alam agar alam kita bisa menjadi asri kembali kenapa?

Karena Siapa lagi yang akan menjaga lingkungan ini kecuali KITA, jika alam ini tidak di jaga maka akan terjadi bencana – bencana alam yang tidak di inginkan oleh kita dan bahkan sering terjadi seperti Banjir dan Kebakaran Hutan hal tersebut adalah ulah manusia Dan Siapa Lagi yang akan Menyelamatkan Alam Ini?

Project ini memungkinkan pengguna berbagi informasi tentang dirinya dan meletakkan beberapa akun hanya dalam satu link. Sebelum Link Flipcard dibagikan, pastikan status akun sudah aktif. Pengguna hanya bisa menambahkan beberapa akun yang telah disediakan dengan maksimal 12 Link. All Hallo semuanya, izin share project website islami yg saya beri nama Islamic Bit. Untuk plugin nya saya pakai hjjri-date. Beberapa waktu lalu saya share project Bootstrap 4 Layout Builder, nah sekarang project itu sudah saya perbarui sehingga ada fitur untuk save, load, dan get kode html dari layout yang dibuat.

Script ini saya buat menggunakan javascript. Sebagian besar menggunakan vanilla JS tapi karena masih pakai bootstrap 4, ada beberapa aspek yang perlu menggunakan JQuery. Logika pembuatannya sebenarnya mudah, hanya simpan data sebagai object json dan diparse untuk jadi html.

Yang tricky mungkin di bagian animasi dan validasi-validasinya. Ini website pertama saya setelah belajar dari WPU. Dari tahun saya buat landing page mengikuti ui design yang trends di tahun itu, landing page ini udah ada 3 versi. Terakhir saya ucapkan Terima Kasih.

Game suit melawan bot. Belum kompatibel di layar menengah kebawah. Bukan lagi iseng, emang masih pelajar jadi ndak ada kerjaan. Description: Tausos adalah website untuk menyimpan link sosial media, terinspirasi dari website ini. Ini adalah sebuah website portofolio yang menampung semua project yang telah saya buat baik berupa web design, mobile app design dll. Sebenernya web ini telah saya rancang sejak tahun lalu, namun karena saya tengah fokus membuat program untuk tugas akhir jadi web ini sempat “terabaikan” selama beberapa bulan.

Untuk teknologi yang dipakai semuanya menggunakan native html, CSS dan juga javascript tanpa framework atau library sedikitpun. Oleh karena itu web ini masih sangat sederhana dan masih memiliki banyak kekurangan.

Sore gan.. Cerita dikit.. Jadi saya kan baru lulus pertengahan kemaren. Dan sambil nunggu wisuda saya nerima beberapa projek web gitu.. Nah, ada tuh temen yang baru aja mulai usahanya, masih baru beberapa bulan waktu itu. Dia minta minta dibikinin landing page ke saya.. Ternyata, dia bikin landing page tuh sebenernya buat biar FB ads-nya lebih maksimal gitu katanya. Saya gak terlalu paham juga soal Ads-ads gitu siih. Dan kasusnya itu ada beberapa temen gitu yang order ke saya buat bikinin landing page.

Yang minta dibikinin landing page tuh biasanya usaha2 yang walau baru, tapi udah punya “penyandang dana” gitu.. Tapi, ternyata temen saya yang coba buka usaha ada lebih banyak lagi yang emang ngerintis sendiri gak punya “penyandang dana”. Alhasil mereka gak terlalu berani spend lebih buat promosi. Padahal ada beberapa yang produknya menarik menurut saya. Nah, di sini nih saya ngerasa harusnya mereka juga bisa punya kesempatan buat promo lebih baik lagi..

Yah, walaupun masih belum WAH banget. Tapi paling gak cukup lah buat bikin basic landing page. Disini saya membuat aplikasi web confrence seperti zoom atau google meet , nah dengan website ini kita bisa melakukan video call lebih dari 2 orang dengan hanya 1 kali klik. Teknologi Yang dipakai : 1. React js 2. Express js 3. Typescript 6. Peerjs 7. Maaf kalau belum sempurna, saya baru belajar website developer kelas 2 smk tahun kemarin jadi belum banyak pengalaman.

STD Baru belajar bikin web Semoga bermanfaat. Jika kalian kurang nyaman dengan tampilan cerah maka kalian bisa nyalakan mode malam pada bagian footer. Halo semua, ijin share projek open source yang baru saja aku bikin.

Projek ini bertujuan untuk memberitahu lowongan kerja IT yang ada di provinsi provinsi di seluruh Indonesia dan setiap lowongan kerja akan di tampilkan dalam format markdown.

Sistemnya itu setiap harinya akan di update terus dengan bantuan github actions yang sudah ada penjadwalannya, serta datanya sendiri diambil dari API GraphQL yang ada di Jobstreet mungkin kedepannya API nya akan aku update atau tambah lagi.

Bahasa pemrograman yang dipakai untuk projek ini adalah Typescript. Saya membuat website menggunakan. Serta Penambahan Kirim Pesan Email. Silahkan kritik dan saran dari pak dika. Wassalamu’alaikum wr. Website ini mirip seperti 10fastfingers dan dibuat menggunakan typescript dan reactjs.

Namanya Flip the Card. Dilayar menengah ke bawah harusnya kompatibel kalau masih di level rendah. Saran nya kawan. Jadi web static ini udah dibuat dari tahun lalu dihosting pakai Github Pages, tapi saya ingin mengembangkannya lagi biar bisa ngelakuin CRUD sebagai blog web juga, maka dari itu saya pake Runtime Node.

Nah platformnya sekarang sudah pindah ke Heroku. Ide project ini berawal saat saya merasa kesulitan untuk deploy dan update aplikasi yang saya buat menggunakan laravel ya, saya juga pengguna laravel yang ukurannya sampai an MB ke shared hosting murah langganan saya yang hanya punya fitur ftp.

Cara kerjanya dibuat mirip laravel agar lebih mudah dipelajari oleh teman-teman yang sudah pernah mencoba laravel. PS: Tolong bantu spread the word ya teman – teman! Buat teman – teman yang ingin berkontribusi, silahkan kirim PR ataupun open issue.

Sangat saya apresiasi kritik dan sarannya. Terimkasih banyak teman-teman. Dsini saya tidak menggunakan Framework sama sekali kecuali library yg sudah saya sebutkan diatas.. Cukup sekian penjelasan dari saya kurang lebih nya saya mohon maaf apabila masih ada kekurangan dari website ini.. Bikin website ini buat ngelatih fundamental css, js saya biar lebih kuat lagi, dan supaya bisa dilirik recruiter soalnya udah mau magang. Didesain dengan figma dibuat dengan html, css, vanila javascript, bootstrap dan nyontek sedikit di youtube untuk resposive navbar di kanal dev ed.

Mohon kritik dan saran serta beritahu saya jika ada yang bermasalah dengan website saya. All Halo semuanya, izin showcase proyek web prakiraan cuaca. Tema web nya juga akan berganti otomatis saat siang dan malam. Assalamualaikum, Halo semua izin share website portfolio sederhana saya, web masih statis, untuk form contactnya sudah jalan.

Halo semuanya, saya izin share web landing page buatan saya. Ini buatnya pake react. Miku: Hit me! Terimakasih Atas Partisipasinya saya terima kritik dan sarannya agar lebih bagus lagi kedepanya. Website ini saya buat dengan :. Web ini d buat tanpa framework menggunakan :. Web ini merupakan implementasi hasil belajar di kampus online tercinta Web Programming Unpas.

Trimakasih Pa Sandhika :. Untuk web portfolio ini saya bangun dengan:. Project yang saya buat awalnya terinspirasi dari sebuah chrome extension yang namanya Momentum. Pathfinding adalah sebuah teknik dimana kita diminta untuk menemukan jarak terpendek diantara dua buah titik. Ada cukup banyak Algoritma pathfinding yang dapat menyelesaikan masalah ini.

Nah di project ini saya memvisualisasikan algoritma-algoritma pathfinding ini. Ijin ikutan show case project. Untuk inspirasi website saya lihat dari dribbble. Terima kasih, mohon nilai dan kritiknya. Oleh karena itu saya membuat web aplikasi untuk menyimpan text dan bisa mengcopy atau langsung membuka link tsb. Saya jg menambah save file karena males ketika ingin mengcopy file yg ukurannya cuma kurang dari 3mb ke laptop.

Jadi ceritanya, karena saya sedang tidak ada kegiatan dan saya ingat kalau saya pernah membuat sebuah desain website yang belum di slicing, jadi desain itu saya convert menjadi sebuah website. Web ini saya kasih nama “uRestaurant” dibaca yu-restaurant , yang merupakan sebuah website untuk usaha dibidang restoran atau penjualan makanan. Website ini dapat anda gunakan secara GRATIS jika anda memiliki bisnis dibidang serupa, namun belum mempunyai website untuk mempromosikannya.

Namun sayangnya setelah saya bertanya tanya di komunitas, ini tidak bisa di publish dikarenakan takut terkena copyright oleh pihak yang terkait. Jadi saya hnya simpan di github saja. Atau menggunakan demo. STD Assalamualaikum pak dhika dan teman teman semua Saya mau share web portfolio sederhana saya Halo teman-teman, saya mau membagikan web portofolio saya pada web ini terdapat fungsi register, login, dan juga news bagi yang sudah login. Halo teman-teman, saya mau membagikan Company Profile yang saya buat untuk memulai usaha di bidang web development.

Mohon kritik dan sarannya teman-teman, Company Profile ini saya buat dengan menggunakan :. Assalamualaikum, salam kenal temen-temen semua.. Punten ijin ikutan show case project pertama saya disini.

Project nya adalah game kuis sederhana, namanya GGQuiz. Jadi game kuis ini terinspirasi dari acara kuis legendaris ‘Who Wants to Be a Millionaire’. Game ini mengadopsi rules permainan yang hampir sama dengan acara tersebut, dan didalamnya memiliki fitur yang beragam supaya membuat game ini terasa lebih fun! Ada banyak kategori pertanyaan yang bisa dipilih, tapi bakal ditampilkan secara random dalam sekali permainan, dan tingkat kesulitannya akan selalu mengikuti sesuai tingkatan levelnya.

NOTE : karna pertanyaan nya hasil terjemahan, kalian mungkin akan menemukan opsi jawaban yang terkadang kurang nyambung dengan pertanyaannya, karena ada kata-kata dari bahasa inggris yang sebenarnya tidak memerlukan translasi seperti: judul film, nama sebutan dll. Saya sendiri belum tau cara fix nya, tapi untuk sementara saya solving hal itu dengan membuat tombol switch language ke bahasa defaultnya english supaya nyambung dibacanya.

Halloo semuaaa, izin share project hasil belajar di web programming unpas dan kelasnya pak dhika di kelas bwa full stack designer. Web ini saya buat menggunakan:. Halo teman-teman, saya mau membagikan web portofolio saya pada web ini terdapat fungsi register, login, dan admin.

Selamat siang kawan-kawan, Izin share website yang saya buat hasil dari pembelajaran dari pak sandhika, baik yang gratis atau pun yang Premium bwa. Assalamu’alaikum teman-teman semua izin share project portfolio sendiri, dibuat dengan:.

Setelah user selesai menjawab semua pertanyaan, User akan mendapatkan hasil yang menampilkan 1 dari 3 kemungkinan yang ada yaitu :. Halo guys, saya mau share projek malming saya. Dimana API ini menyediakan informasi2 seperti data member dan data album coming soon.

Teman2 sesama ONCE juga bisa kontribusi nambahin data2 yang lain biar lebih kaya lagi. Hello teman – teman semua, perkenalkan saya Aan Refarwan.

Saya mau share sebuah project website yang sangat amat sederhana sekali :v website ini adalah website toko tempat saya bekerja, tapi sebelumya saya ingin bercerita terlebih dahulu ya hehehe Berawal dari kekisruhan data penjualan dan pembelian barang karena masih memakai nota tradisional Dari situlah muncul ide untuk saya buatkan aplikasi kasir, dan saya tawarkan ke Pak Bos untuk saya buatkan aplikasi kasir untuk toko, dan Bos pun mau Alhasil jadilah sebuah aplikasi kasir sederhana yang berbasis website lokal Dan seiring berjalannya waktu timbul sebuah permasalahan, yaitu Pak Bos tidak bisa cek stock saat komputer server mati Setelah itu muncul gagasan untuk menghubungkan aplikasi kasir dengan data stock di website, namun hanya sebatas gagasan karena saat itu toko sudah mempunyai websitenya sendiri walau sering error.

Setelah sekian lama gagasan itu muncul lagi, sekitar jam 11 malam saya di-chat Pak Bos mengenai gagasan itu Kemudian kita bahas mengenai nama domain untuk project website baru itu, dan ketemulah nama domain yaitu jualkamera.

Oh iya karena mengejar waktu, untuk website versi desktop ini belum sempurna ya, apa adanya dulu hehehe Sedikit catatan ya ini bukan website yang responsive, untuk versi mobilenya saya pakai sub domain. Halo semuanya, perkenalkan nama saya Gunawan, saya ingin share project saya yaitu sorting visualizer.

Di sini juga tersedia pseudo code yang diharapkan membantu teman-teman yang belum paham algo sorting untuk memahami bagaimana algoritma sorting bekerja karena saya sendiri cukup sulit untuk memahami algo sorting ini ketika Mata kuliah Algoritma dasar di perkuliahan semster 1 dan saya baru benar-benar paham saat saya mengerjakan projek ini dan saat ini saya semester 4 di salah satu Univ Bandung.

Sampai tuisan ini saya buat baru ada 3 algo yaitu Selection, Insertion, dan Bubble. Dibuka di dekstop ya karena tidak tersedia untuk tampilan mobile. Terimakasih semuanya, kritik dan saran akan sangat membantu. Halo semuanya. Izin share app android yang saya buat pake Kotlin.

App sederhana untuk mencari spesifikasi hp. Makasih banyak. Assalamualaikum Wr. Halo Semuanya. Jadi Saya buatlah Project ini. Saya Eggi satria. Izin Share Project Website Instagram clone. Ini project pertama react saya, jadi UI nya pun tidak terlalu bagus. Tapi kedepannya saya akan lebih sempurnakan lagi. Assalamu’alaikum teman-teman, saya membuat blog app yang bernama “Bloguk” terinspirasi dari blogku tapi belakangnya dibalik wkwkwkwk Dibuat dengan:.

Ini adalah sebuah website bisnis milik saya dan juga teman saya yang bernama G’Art Media, jadi ceritanya kami berdua mempunyai sebuah ide untuk membuat sebuah bisnis, namun karena kami belum mempunyai website untuk mempromosikan dan juga menyimpan semua informasi tentang bisnisnya, oleh karena itu saya membuat website ini. Untuk Login Sebagai Penjual: email: admin mail. Mohon maaf untuk responsive mobilenya belum sebaik mungkin Mohon saran teman teman agar website saya dapat berkembang lagi, Terima kasih.

Semoga Puasanya tetep Lancar bagi yg masih menjalankan. Siang teman-teman semua, saya mau share projek yang sedang saya kerjakan. Jadi ceritanya saya mau buat projek website blog open-source dimana bebas teman-teman modifikasi dan gunakan. Nama projek ini adalah Open Blog, stack yang dipakai meliputi Node.

Untuk dokumentasi algoritma sudah saya sertakan di sana juga, bisa buat dipelajari sama teman-teman. Assalamualaikum, selamat malam semuanya, saya mau share project saya yaitu kataku. Kataku ini adalah website untuk kalian para pecinta puisi.

Di website ini kalian bisa membaca serta membuat dan mempublikasikan puisi yang telah kalian buat. Selamat siang teman-teman. Saya izin share website dari library CSS yang saya buat. File CSS nya bisa langsung didownload di website nya.

Library nya berisi kumpulan class untuk membuat bentuk-bentuk tertentu dengan menggunakan clip-path. Sampai versi ini baru ada sekitar 40 class tidak semua saya buat sendiri classnya ada beberapa yang saya ambil dari website lain yang sudah saya cantumkan di credits. Semoga berguna Terima kasih.

Hallo Saya ingin berpartisipasi. Saya membuat aplikasi website sederhana yaitu menghitung jumlah uang dari dagangan takjil yang dibeli konsumen. Vanilla Javascript terima kasih, semoga yang ada disini ibadah puasanya lancar.. Halo semuanya, saya membuat mini-game dengan konsep whack-a-mole terinspirasi dari video pak dika yang ngobar 22 dan video pak dika tentang css grid, saya buat dengan tujuan untuk latihan skill HTML,CSS dan JS yang saya miliki dan saya juga buat dengan tujuan “for fun”.

Halo semuanya, izin ikutan showcase project jadi saat ini saya sedang belajar Django Web Framework punya python, untuk implementasinya saya membuat sebuah website sangat sederhana yang ingin saya fungsikan sebagai portofolio dan blog pribadi yang kedepannya akan menampilkan beberapa proyek yang sudah saya kerjakan, beberapa postingan, dan beberapa video yang saya upload di channel yt saya.

Mohon bantu kasih tau kalo ada error yang ditemukan, atau ada saran biar saya belajar hehe. Terima kasih semuanya Disini saya berharap bisa mengikuti showcase project, dan dibawah ini adalah project saya. Saya buat dengan bahasa program PHP dan composer sebagai package management nya. Untuk yang mau eksperimen atau hanya ingin mecoba silahkan di install melalui composer.

Untuk dokumentasi mulai dari instalasi sampai pengunaan nya sudah saya buat di dalam github repository nya Terimakasih. Saya mencoba mengimplementasi apa yg telah saya pelajari sebelumnya ke dalam sebuah website yang bertemakan keindahan alam dan budaya Indonesia yang saya beri nama nomadfervor.

Untuk asset gambarnya sendiri berasal dari dokumentasi saya pribadi ataupun dari unsplash. Semoga teman-teman berkenan untuk memberi kritik dan saran yang membangun bagi saya agar websitenya bisa lebih baik lagi.

Izin share project web portfolio. Dan ini juga pertama kali saya ikutan showcase project. Web ini saya buat menggunakan :. Halo semua saya mau berbagi web portfolio nih, web ini terinspirasi dari web awwwards dan dibuat dengan Html, css, javascript dengan sedikit Three JS, tapi web ini belum sempurna banget menurut saya. Kalo berkenan silahkan berikan saran terbaik kalian. Hi, guys! Sebagai pengguna, kalian bebas buat room dan join room. Semua chat dikirim peer-to-peer, jadi server cuma menjembatani koneksi aja.

Di home yang kegenerate pokemon, tapi detail pokemon cuman bisa diklik sampai Raticate, sisanya not found Kayaknya ke limit sama vercel pas deployment, jadi static page nya gak ke generate. Selamat siang.. Tapi, pengennya ,setelah chat itu selesai, pesannya bisa dihapus semua tanpa jejak. Maka dibuatlah ini. Servernya cuma “meneruskan” pesan dari satu client ke semua client lain. Isi chat tidak akan disimpan sama sekali di server.

Website ini sudah pwa Note :. The Mice terinspirasi dari game Dino Runner-nya Chrome. Tujuan dari game ini adalah menghindari tikus-tikus. Di game ini, terdapat beberapa fitur untuk menambah keasyikan dalam bermain, seperti:. Website ini saya buat hanya untuk latihan saja yang saya desain sendiri.

Website ini dibuat dengan :. Aplikasi ini berfungsi untuk mencatat tugas sekolah, dibuat dengan flutter dan firebase. Namanya Tetod tetris kw. Waktu pengerjaan 1 bulan. Di buat sebisa mungkin tidak barbar, walau tetap barbar. Sekalian di submit ke showcase-project lah ya.

Cocok buat pengguna baru laravel yang lagi butuh Multi roles Authentication, buat yang advanced user pun juga bisa dipake mungkin buat project yang requirement authentication nya hanya memerlukan roles dengan single table. Dokumentasi requirement, installasi sampai penggunaan sudah ada, buat temen2 yang mau kontribusi bisa langsung fork aja repository nya. UI nya terinspirasi dari chrome music lab dan splice. Hehe Jadi, di website ini akan menampilkan data terkini mengenai progress vaksinasi Covid di Indonesia.

Mungkin kalau ada kritik dan saran dari teman-teman, dengan senang hati saya akan menerimanya. Izinkan saya buat share update projek web profile saya, pernah di share di sini juga. Jadi update kali ini ada 3 yang utama:. All Halo semua, saya mau showcase project sebuah todo app yang saya beri nama ToTask. Untuk asset gambarnya berasal dari unsplash. Semoga teman-teman berkenan untuk memberi kritik dan saran yang membangun bagi saya agar websitenya bisa lebih baik lagi ke depannya.

Kebetulan ini app react pertama yg live dataset diambil dari kamus KBBI revisi ke 4 thn Hope you like it. Thanks before. Sebelumnya saya ingin mengucapkan terima kasih pada Pak Dhika atas ilmu yang diberikan, makasih banyak pak :D.

Gimana kalo saya bikin web yang bisa rekomendasiin film ke kita secara random? Akhirnya saya coba2 ngoding dari hasil belajar di video WPU, tau2 berhasil ngodingnya. Nah pas berhasil, saya merasa kurang kalo cuma fitur rekomendasiin film doank.

Akhirnya saya dapat ide lagi, yaitu bikin fitur membandingkan 2 film berdasarkan awards, metascore, dll. Izin share project saya nih. Karena baru liburan di Pesantren, saya buat deh proyek sederhana. Namanya Hello Bot, jadi web ini berguna untuk membuat simple coding bot yang menggunakan node. Minta masukannya jika masih ada kesalahan Terima kasih Di kesempatan ini saya mau share project kecil-kecilan, karena suntuk ngerjain TA hehe.

Saya mencoba membuat custom audio visualization sederhana untuk memainkan musik-musik dari Hololep Hololive :D. Idenya sendiri terinspirasi dari library Wave. Jadi project ini saya membuat aplikasi pencari resep yang bisa mencari resep menggunakan nama menu atau menggunakan nama salah satu bahan. API yang saya gunakan berasal dari themealdb.

Dibuat kurang lebih seminggu, ribet nyusun data-datanya wkwkw. Ini untuk tech yang saya gunakan. Kenapa saya membuat projek ini? Simple aja sih, awalnya saya ingin memberikan inspirasi kepada adik saya agar bisa menemukan hobinya. Dan ke depannya juga untuk orang lain. Untuk blog posts saat ini belum di sorting, jadi defaultnya diurutkan berdasarkan huruf a-z belum diupdate, lagi ngerjain metode penelitian. Mohon maaf karena codingan masih belum rapi dan projectnya belum sebagus yang lain.

Saya baru saja mempublikasikan salah satu project terbaru saya, Yaitu membuat fullstack Twitter clone. Jangka developmentnya kira2 membutuhkan 2 bulan. Untuk sekarang fitur2 utama dari Twitter yang sudah ter-implementasi seperti Buat tweet, follow, like, retweet, reply, dll dikarenakan scope Twitter memang begitu besar jadi untuk sekarang baru fitur2 utama saja yang terimplementasi.

Blog DEV. Deskripsi: Hallo Animelovers sudah tahu Aninews belum, Aninews adalah aplikasi yang memberikan rating dan score pada anime dan manga, Aninews juga mencantumkan sinopsis dan informasi mengenai anime dan manga supaya Animelovers dapat dengan mudah mencari Anime dan Manga sesuai dengan selera masing masing. Saya mau share web portfolio saya hasil belajar html, css, bootstrap dan git di channel WPU.

Nama saya Miftah Hamdani dari Cilamaya, Karawang barang kali punya tetangga yang bisa saling sharing. Ini adalah website full homepage, profil, etc saya buat ini untuk membantu bisnis ayah saya.

Ini merupakan website untuk blog yang sederhana yang saya buat untuk mengulas kembali 6 jam tutorial yang saya tonton. Website ini dibuat dengan vanilla html, css, js dan GSAP 3. Semoga teman-teman berkenan untuk memberi kritik dan saran yang membangun bagi saya agar website ini bisa lebih baik lagi ke depannya. Saya mau share project saya yang bernama Code, Yuk. Code, Yuk adalah sebuah aplikasi blogging mengenai pemrograman.

Untuk approval blog: Bisa login ke akun ini email: admin gmail. Repo telah tersedia bebas di Github sejak puluhan purnama. Teknologi Sebagai Berikut : -React. Saat ini, sengaja dibuat secara terbuka alias tidak ada halaman admin. Jadi bisa bebas upload file apapun. Belum responsive, disarankan buka di PC Entah berguna atau tidak aplikasi ini, saya sangat berterimakasih apabila ada yang menggunakan dan mencoba aplikasi ini.

Fiturnya sangat sederhana, hanya menampilkan tentang saya sendiri, beberapa project yang sudah saya buat dan blog yang saya tulis. Konten blognya dirender dari markdown yang didapat dari Contentful dengan react-markdown.

Untuk syntax highlighter menggunakan react-syntax-highlighter dan komentar menggunakan Cusdis. Untuk teman teman yang membutuhkan, terbuka untuk dipelajari dan dikembangkan, terima kasih. Web ini saya gunakan sebagai blog pribadi dan portfolio untuk mencari pekerjaan karena saya belum lama terjun ke bidang frontend web development. Server: Node. JS Saya menggunakan Node. JS dengan framework Express karena menurut saya lebih mudah untuk mencari dan menemukan error nya, serta lebih mudah penggunaannya.

Website yang berisi tentang motivasi-motivasi yang dimana temen temen dapat menshare motivasi yang temen temen punya di sini. Saya baru saja buat website 8values. Izin mau share personal project yang saya buat dalam waktu 5 hari. Website ini fungsinya kaya Twitter. Cuma itu fungsi yg ada utk sekarang. Tidak Ada fitur follow, like, atau retweet.

Websitenya juga belum responsive, terkendala malas hehe. Frontend Sama backend saya host terpisah. Backend di heroku frontend-nya di netlify. Halo Pak sandhikagalih dan teman – teman. Saya sudah nonton dari awal video Pak Dhika bahkan hampir dibilang semuanya kecuali yang baru – baru. Kali ini saya mau izin menapilkan dan meminta review khususnya dari Pak Dhika hasil eksplorasi desain saya. Izin share project game sederhana. Game yang menyajikan dialog dan pilihan yang dapat kalian pilih, pilihan yang nanti kalian pilih nanti akan menghasilkan cerita yang berbeda.

Izin share project sederhana website portal akademik menggunakan framework laravel 8, saya kerjakan kurang lebih 1 bulan niat saya untuk membuat website ini adalah untuk iseng-iseng upgrade tampilan website salah satu kampus. Terima Kasih Semoga membantu. Login User Email : username gmail. Karna saya baru pindah dari bootsrap ke tailwind css, awal saya belajar tailwind CSS ini karna saya merasa saya bisa membuat website apapun menggunakan boostrap bukan mau sombong hehehh maka dari itu kayak nya kalau pakai bootsrap terus tidak ada tantangannya, maka tanpa mikir lama saya langsung pindah ke tailwind.

Apakah di tailwind dapat tantangan??? Ternyata sama aja tidak ada tantangannya xixixiix, terlepas dari itu semua pasti Karna pemahaman fundamental saya yang diajarkan pak sandhika galih, dari yang gak paham apa itu html,css,js dll sekarang Alhamdulillah sudah banyak paham nya. Untuk fungsional masih dasar saja seperti CRUDS tanpa otentikasi dll, rencananya projek ini akan terus ku kembangin terus biar bisa lebih baik lagi Absolutely.

Salam Kenal, nama saya M Haikal Anatama, saya juga orang baru yang join di server discord ini, saya bekerja sebagai Developer di suatu perusahaan Software Housing di Jakarta, kebetulan nih saya sudah menyelesaikan beberapa Project selama bekerja dan oiya izinkan saya juga untuk share hasil projek ini sebagai portpolio saya ya,check this out. Akun untuk akses : Username : TU. Backend Code : -ASP. Thank you, All Sukses dan Berkarya Selalu, semoga bermanfaat dan bisa jadi referensi untuk kalian :wpugege:.

Semuanya ilmunya saya dapat dari youtube pak sandhika galih sendiri, terima kasih pak untuk ilmunya. Dan web portfolio ini jadi project web pertama yang saya buat. Dewa Assalamualaikum wr wb. Nama saya Jevon , izin share studi kasus saya sendiri setelah belajar javascript lanjutan dari youtubenya pak Sandika. Disini saya membuat simple CRUD create,read,update,delete mengenai data. Data ini akan tersimpan di localstorage dan bersifat pribadi , sehingga saat page di load lagi , data masih tersimpan.

Trus aku ambil konsep canvas yang ada di halaman utamanya dan aku implementasi sendiri pake library. Demikian juga kekhawatiran akan radang otak yang mewabah di masyarakat. Belum lagi kasus KLB difteri tahun mengakibatkan 32 orang meninggal dunia. Saya yakin, kita semua tidak mengharapkan terjadi pada anak-anak kita.

Maka, uuntuk itulah mari kita semua mendukung kampanye imunisasi MR dengan membawa dan mengajak anak kita untuk mendapatkan vaksin MR, begitupun dengan pemberian imunisasi lainnya. Harapannya adalah dengan imunisasi, dapatlah kita menyelamatkan dan menyiapkan generasi sehat dan berkualitas, yang menjadi generasi pelanjut kedepan.

Oleh: Syahridha. Kegiatan ini bertujuan menjaga harmonisasi dan kolaborasi bersama dalam melakukan gerakan eliminasi TBC di Jeneponto. Pertemuan koordinasi ini juga membahas pelaksanaan investigasi kontak dan merumuskan solusi terkait kendala-kendala pelaksanaan investigasi kontak yang telah pernah dilakukan kader TB Aisyiyah dua bulan terakhir.

Kep, Ns, M. Kep, M. Sejak juni sampai sekarang kader Aisyiyah Jeneponto menjalankan kontak investigasi. Program kontak investigasi merupakan salah satu strategi dalam menemukan kasus TB di Jeneponto. Di mana Kader TB Aisyiyah melakukan investigasi kontak, dimulai saat mendapatkan kasus indeks penderita TB yang telah sembuh , kemudian, kader mendatangi rumah kasus indeks tersebut untuk menemui keluarga yang pernah sekontak rumah.

Kader memberikan edukasi dan penjaringan kepada keluarga dan tetangga kasus indeks dengan target kader menjaring 30 orang. Apabila dalam penjaringan ditemukan suspek TB dicurigai menderita TB , maka suspek dirujuk ke puskesmas atau rumah sakit untuk dipastikan apakah betul postif menderita TB atau tidak, melalui pemeriksaan dahak di laboratorum.

Kader TB Aisyiyah tidak berhenti disini, namun kader juga mendampingi pengobatan penderita positif TBC sampai pengobatan tuntas dan dinyatakan telah sembuh. Inilah yang menjadi rutinitas kader Aisyiyah setiap waktu, tanpa mengenal lelah dan bahkan tanpa digaji. Dari Juni hingga Agustus , kader Aisyiyah mampu menemukan suspek TB sebanyak suspek dan dinyatakan positif TB sebanyak 45 kasus. Kegiatan ini dilakukan di TK Nasyiatul Aisyiyah, Payankumbuh, Minangkabau, karena sasarannya untuk anak tingkat taman kanak-kanak.

Dia memberikan pemahaman kepada guru sebagai pengajar pada tingkat dini, akan pentingnya mengajarkan anak didiknya untuk selalu mencintai bahasa ibu Sumateta Barat : Bahasa Minangkabau. Rahmad menyampaikan banyak nilai-nilai kehidupan, juga warisan kebudayaan dan kebangsaan yang dapat diwariskan kepada peserta didik. Selain itu, peserta didik tidak luput diberi pengarahan, karena peserta didik saat ini sangat mudah terpengaruhi dari apa yang mereka lihat dan mereka dengar, seperti halnya tontonan upin-ipin, dan serial kartun lainnya.

Oleh karena itu, kegiatan ini menjadi suatu hal yang penting dilanjutkan sebagai sebuah keberlanjutan. Bukan hanya sebagai pelaksana tetapi juga sebagai penggerak untuk ke depannya. Selamatkan dan lestarikan bahasa ibu, cintai Bahasa Indonesia, kuasai bahasa asing.

Armed with a keen understanding of what the audience needs, ANTV has transformed itself into an entertainment television station that has the highest TV share today. What are the strategies employed by ANTV to turn the tables and go from being the underdog to become the champion? What happened in was something that Anindya Novyan Bakrie could never forget. At the time, he received a phone call from his father, none other than the famed businessman Aburizal Bakrie , summoning him home even as this graduate of Stanford Graduate School of Business, California was enjoying working at the Salomon Brothers on Wall Street, USA.

Whether he liked it or not, he had to come home. The companies that he chose to take over were PT. Eventually, he let go of the telecommunication company and sold it to another party, and he concentrated on Television. As a young person who was still inexperienced in dealing with creditors, Anin could only admit that the company was not in good shape, and proposed to IBRA if all the debts could be converted into stocks.

But, to sail without fuel or capital proved to be a tricky thing. But as a Stanford School of Business graduate, he did not give up and kept trying to find a solution. Various efforts were attempted to save the ANTV ship from sinking. Even Newcorp had given up and let go of their shares. ANTV was back fighting on its own. That is the ultimate law in the television media business. But, implementing this ultimate law is not easy. ANTV has changed its audience segments three times from teenagers, sports, to women and they kept on falling behind.

To truly know what kind of audience to target, they needed to rely on data research. In these segments, the majority are female audience Meanwhile, they rebranded tvOne into a TV news station that targets the male demographic in the Upper 2 to Upper 1 classes. This way, there was no longer a sporting program on ANTV and they could concentrate as entertainment TV for the female and family demographic.

Meanwhile, its brother tvOne is the number one TV show with shares as much as 3. Furthermore, by separating the segments, it gave added benefits such as tariff bundling for ads in ANTV and tvOne. Vice versa towards the products and service ads that target the male audience can be bundled to include female audience as well. It begs the question though, that since middle class female demographic is also the target of other entertainment TV stations, how did ANTV manage to get ahead of the other TV stations?

As Otis Hahyari stated, the key is in knowing who the target audience is. After knowing what kind of audience they want and what their needs are, then they could come up with the formula of flagship programs that meet the needs of their target audience.

This choice of series has a cultural closeness with Indonesian audience. ANTV has also chosen middle level Indian stars to be the actors in this series.

This is what differentiates them from other TV stations. When ANTV imports a series from overseas, they give it a local touch, making it down to earth, and bringing the Indonesian culture closer to the local audience. They even make sure that the background music is heavily influenced by the Indonesian culture. As a result, the ratings for ANTV foreign series were at an all-time high. It was apparent from the ratings of King Sulaiman series that earned The reason for choosing Turkish series is the emotional closeness between our two countries.

This is due to the closeness in languages. Seeing it from the social economic status, the Turkish series tends to be watched by audience from middle and upper class.

To maintain audience loyalty, ANTV employed ? The response was amazing. An average of almost 30 thousand people came to these events. This off-air program manages to get the highest ranking compared to similar programs by other TV stations.

In fact the Mahabharata meet and greet program had attracted more audience than World Cup that was aired by tvOne. From here ANTV can see how great the loyalty of fans. The same is applied in choosing animated programs for children. They also choose the best animated programs from Russia, France, or local production. Each TV station is trying to outperform its competitiors. They are loyal to a program. The battle of TV stations takes place minute by minute to chase audience ratings for each of their flagship programs.

At the very least, the silent transformation that was done by the Three Musketeers Anindya Bakrie, Erick Thohir and Otis Hahyari has generated results. Their two TV stations are at the top of the ratings. The transformation in the body of Viva Group did not only make ANTV and tvOne as just TV stations, but also transformed it into a human talent and event organizer company. Business moves fast. Competing strengths to entice advertisers or sponsorships is something that has to be done.

But what else can be done to maintain their business stamina and ensure they will never fall? Hundreds of people from various ad agencies, business partners and ANTV employees filled the room. New programs will be brought to the Indonesian public. Furthermore, there are a few other big agendas that will invigorate the local business, such as Asian Games, Gubernatorial Election, and others in So far, TV still remains as an attractive medium for advertisers in Indonesia.

That means, the value of ads and non-ads that become the income for media companies including that of VIVA Group, will be even higher. Take for example ANTV that has held many events in various regions to bring together the TV idols with the public, as well as socializing their programs. There are many sponsors that are ready to jump into the crowd that ANTV has gathered.

According to Anindya Bakrie , ANTV is not just a broadcasting company, but a family company that focuses on content, talent management and event organizer. The identity of this company is clear now, including their bargaining power and business value. The journey to reaching this triumphant point was not simple. Just imagine, about 15 years ago, they were still the lowest rated television station.

There were two principles that they held on to in the journey to get to where they are now. The first, was that television makes Indonesian families happy. In whatever era, this company has to be able to provide happiness or entertainment across generations.

All parties are benefited, the company is happy, as well as the vendors, actors, production houses, advertisers, and advertising agencies. The year is ready to be met with optimism. Otis stated that they have already prepared various programs for The programs that they will broadcast, are among others animations from Russia, Romania, Pakistan and France, localized for the audience.

Aside from those, they also already have truly local programs. Especially, the public dynamic is moving so fast in this digital era. The company must be able to read the condition and see the future of what the public needs. Therefore, innovation is key. Innovation is the DNA, according to Otis. Reading the data and phenomenon, online to offline O2O will be the future of this group. He gave the example of when the meet and greet with the actors were held, the experience was immeasurable to that of simply watching on television.

Live experience cannot be replaced by film, soap opera, or others. Just imagine, this meet and greet program can gather up to 30 thousand people. For the advertisers, this instrument has become a very effective path to connect with their target market.

One of the programs of this group that reflects the O2O paradigm is One Pride. Furthermore, this group refers to Walt Disney as the company to model themselves after. They own several TV stations with various segments, but their O2O continues to run because they own a theme park. Aside from that, there are a few things that business players cannot underestimate. Selain itu, tidak jarang beberapa pengguna Google Meet di perangkat komputer yang mengalami masalah mic tidak menyala ketika rapat online.

Masalah tersebut biasanya timbul karena belum menyalakan mic pada setelan Sound PC atau laptop. Nah, untuk menyalakan atau mengaktifkannya kembali dibawah ini telah kami siapkan tutorial lengkapnya.

Sebelum itu, perlu diketahui bahwa microphone yang tidak berfungsi juga bisa dikarenakan oleh perangkat mic yang sudah usang. Jika demikian, mau tidak mau kalian harus menggantinya. Baiklah, untuk lebih jelasnya langsung saja kita memasuki pembahasan dibawah ini mengenai cara menyalakan dan mengatasi masalah mic Google Meet yang tidak berfungsi.

 
 

How to make my zoom profile picture not blurry – how to make my zoom profile picture not blurry: –

Looking for:

Why is my profile picture blurry on Zoom?.My pictures are blurring on Zoom – Articulate Storyline Discussions – E-Learning Heroes

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HOWEVER, if I set the options for the player to resize to fit the browser window, then the picture is clear as day in the player, but when I zoom, it’s kind of blurred. If you’d like to send it privately, you can do so by way of this form. That way, you will have the same picture in both locations with just one upload. Using Zoom, the first thing that needs to be turned on is high-quality video. Also, please share the case number with me. Articulate Support – Submit a Support Case.
 
 

How to make my zoom profile picture not blurry – how to make my zoom profile picture not blurry: –

 
Looks like Ashley is assisting you here as well. My pictures are blurring on Zoom By Ashley W. You can just set up a profile picture and use the audio-only option. Zoom is a program that has been available for a long time, but it is more widely used in than ever before. If you’d like to send it privately, you can do so by way of this form. For the best experience while нажмите чтобы узнать больше a Zoom call, ensure you use the best video and sound quality. I’m using one of the characters, then a smaller version when zoomed but they appear blurry.

 

How to make my zoom profile picture not blurry – how to make my zoom profile picture not blurry:.Why is My Zoom Video Blurry? – Follow This Guides to Fix it

 

Download Center. Zoom Virtual Backgrounds Download hi-res images and animations to elevate your next Zoom meeting. Browse Backgrounds. Register Now. Turn on suggestions. Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches as you type. Showing results for. Search instead for. Did you mean:. Zoom Products Meetings Blurry screen.

Blurry screen. TXSparkle Observer. All forum topics Previous Topic Next Topic. RN Zoom Moderator. If my reply helped, don’t forget to click the accept as solution button! In response to RN. Post Reply. Whether you want to maintain privacy or hide your messy room, this new feature can be helpful for a number of reasons. Enabling the blurred background feature is super easy. However, you need to comply with a few software prerequisites.

Your system must also meet all the system requirements for Zoom Virtual Background. For instance, macOS users must have:. Note : 6th generation i5 dual-core processor requires macOS version Now you should be able to notice that your background has become blurred behind you — obscuring your surroundings.

Please note that after you enable the blurred background, it will be used as the default background for your future meetings. To disable or change the Zoom virtual background, open the Background Filters option again and choose a different background or None.

You can see if your device is supported by verifying the Virtual Background requirements for the Zoom desktop client and mobile app. This means you need to download at least Zoom client version 5.

You can check if you need to update your app. And if there is a newer version available, Zoom will notify you of a new update. Typically, the blur background feature blurs everything in the video background apart from you during a Zoom call. Alternatively, ensure that your camera lens is clean. You can also clean it by dipping a microfiber or silk cloth in isopropyl alcohol and wiping the lens gently. Additionally, if the problem persists, consider investing in an auto-focusing webcam.

This can be a good investment if you attend video calls frequently. For more information, check out this detailed guide on essential Zoom features. Sure, you can always update your Zoom app to the latest version for this feature to work. To do so, you can use any photo editing app or even an online tool. Then upload the captured image and set the desired blur intensity. However, this can be a tedious process. Instead, simply choose a virtual background from the list of default backgrounds or check the Zoom website to find more options.

Microsoft Teams is a cloud-based business collaboration platform that helps teams send messages, conduct video conferences , and share files.

It offers a free plan with up to participants per meeting. You can make and receive free calls over the internet using its desktop, web, or mobile apps. Google Meet is a video conferencing app designed for businesses of all sizes. It enables users to make video calls or join pre-scheduled meetings. Google Meet offers a free plan with limited features. Paid plans start at 7. Conducting virtual meetings has become the new normal. Subscribe to our mailing list and get interesting stuff on remote working and productivity to your email inbox.

We respect your privacy and take protecting it seriously. Wondering how to blur Zoom background? For instance, macOS users must have: macOS version Apple M1 chip, or 6th generation i5 dual-core processor or higher or 4th generation i7 quad-core processor or higher. To find out the requirements for your system, check out the Zoom support pages. From the background filter options, select the Blur option. Click your profile picture and then on the Settings icon.

Click the Blur option. Your background will appear blurred straight away. Additionally, you can blur the background during an ongoing call. To do so: Click on the upwards pointing arrow next to Stop Video from the options at the bottom of your screen.

Select Choose Virtual Background. Under the Virtual Background option tab, select Blur effect. The blur effect will be applied to your video background.

 
 

– How to Set Profile Picture in Zoom

 
 

Explore products and zoomm for seamless collaboration across office and home working spaces. Discover hybrid solutions. Discover new ways to use Zoom solutions to power zopm modern читать больше. Network with other Zoom users, and share your own product profle industry insights. Get documentation on deploying, managing, and using the Zoom platform. What’s New at Zoom? Join our upcoming webinar to get a first-hand look into some of our exciting new product and feature releases.

Have you tried updating your Zoom Client? Or Uninstalled and reinstalled? I’m experiencing the same thing. I appear blurry on screen. As in the entire screen is blurry. It’s not the blurry background filter. Zoom Community. Supporting a Hybrid-friendly Work Environment Explore products and tools for seamless collaboration across office and home working читать полностью. Download Zoom Client Keep your /12433.txt client up to date to access the latest features.

Download Center. Zoom Virtual Backgrounds Blurey: hi-res images how to make my zoom profile picture not blurry – how to make my zoom profile picture not blurry: animations to elevate your next Zoom meeting. Browse Backgrounds. Register Now. Turn on suggestions. Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches as you type. Showing results for.

Search instead for. Did you mean:. Zoom Products Meetings Blurry жмите. Blurry screen. TXSparkle Observer. All forum topics Previous Topic Next Topic. RN Zoom Moderator. If my reply helped, don’t forget to click the accept as solution button! In response to RN. Post Reply. Related Content. Microphone not working in Meetings Zoom swopping Mic during a meeting in Meetings Host disabled participant in Chat Remote control closes shared window in Meetings Dual привожу ссылку – meeting controls and Speaker now on separate screens in Meetings

Free funny zoom virtual background images.100+ Free Zoom Backgrounds: Work & Social

Looking for:

99+ Funny Zoom Backgrounds & Wallpapers | Man of Many.

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep the dream alive by changing your background to whatever you want. Taking a video meeting in your Daewoo Lanos? With the best Zoom backgrounds, the world is your oyster and we want you to embrace it. Check out the Canva Templates. The easiest way to create a virtual background in Zoom is to click Settings and then click Virtual Backgrounds. Zoom’s default virtual backgrounds are free of charge. You’re also welcome to shop for virtual backgrounds from third-party providers, some of whom might charge.

Zoom’s virtual background allows you to add an image to the background during your video chats. Choose from Zoom’s menu of default images or upload one of your own.

Scott specialises in technology, finance, whisky and general lifestyle content. How do I create a virtual background in zoom? Is Zoom virtual background free?

What is virtual background in zoom? Copy Link. Share Share this on Facebook. Send this by Email. Read more about Scott About Man of Many. We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. However, you may visit “Cookie Settings” to provide a controlled consent.

Manage consent. Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience. Necessary Necessary. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Cookie Duration Description cookielawinfo-checkbox-advertisement 1 year Set by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the “Advertisement” category. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Analytics”. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category “Necessary”.

The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Other. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Performance”. Either way, you come off looking good. Do you miss being able to go to a coffee shop and watch time pass idly by while exchanging the latest gossip with your friends?

Grab a big cup of coffee and attend all your virtual hangouts from the picturesque Central Perk Cafe from Friends. Imagine your loved ones are all right beside you. In , Ellen Degeneres inadvertently brought together a group of A-list celebrities for the most iconic selfie of the year.

With this image of the spectacular selfie, you can place yourself right in the middle of some of the biggest stars on earth. Before the chat really begins, take a moment to introduce everyone to Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Julia Roberts, Meryl Streep, and the rest of your famous friends. Using a stack of hand sanitizer bottles as your Zoom background will evoke laughter.

Then make up names for the ducks as you do the introduction. It might be a while till you can do that again. In the meantime, entertain your fellow Zoomers with this fun background that shows you having the time of your life at a rave. Amaze your fellow Zoomers by interrupting their regular broadcast to bring them stories about your life or work.

With the breaking news background, everything you say will carry weight. So step into the operating room with this Zoom background and work some magic. When the call ends, some of the attendees will probably rush to YouTube to rewatch clips from the show and recall other wonderful memories from that period. There you go! Dozens of funny virtual backgrounds you can use to make your video calls more enjoyable. Try to choose a location with good lighting for your videos so that your backdrop comes out looking great.

Tom has been a full-time internet marketer for two decades now, earning millions of dollars while living life on his own terms. We are reader-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission. Learn more. Feel free to check them out and download your favorites. Contents show. Best Funny Zoom Backgrounds 1. Be a real housewife. Get locked up. Shine like the sun.

Host your own TV show. Let the distracted boyfriend ogle everyone. All hail Titus Andromedon. Welcome to the Rosebud Motel. Let the garbage do the talking. Be the confused math lady. Every hour is happy hour. Be President for a day. Take it back to the conference room. Sip coffee as everything burns. Play a game of bingo. Let the good times roll. The one with the turkey. Lie on the beach. How to eat a mango by Cardi B. I am Groot. Intimidate everyone with Godzilla. Welcome to Dunder Mifflin.

Set phasers to stun. Come to them live from the Family Guy couch. Work from Parks and Rec. Put on your best drag queen impression. All work and no play…. Go into the Batcave.

Use a fake living room. Lie to yourself. Take a trip to the moon. Sit on the iron throne. Pose at an awards ceremony. Make your own mugshot. Recreate a hoarders house. Take the meeting outside your home. The one with the coffee house.

Hanging with the stars. Surround yourself with hand sanitizers.

 
 

 

45 Funny Zoom Backgrounds Because We All Need A Laugh | StyleCaster

 
Make your zoom meeting more interesting with these virtual backgrounds. Zoom virtual background images download free funny. Zoom hangouts tend to be a little more awkward than irl socializing in my humble awkward opinion at least so i always use a funny zoom background to lighten the mood. Scroll to see more images. Browse 47 funny zoom background stock photos and images available, or start a new search to explore more stock photos and images. Newest results. Confused man on video call using funny virtual background. portrait with virtual background for video conference. Snowman video conference. Zoom backgrounds for all styles of video calls from professional Zoom wallpapers to funny light-hearted, holidays to hobbies. The styles vary from 3D backgrounds, images and cute graphics. The following free virtual backgrounds for Zoom are ideal for business conference calls as they imitate large office spaces and small, working from.

 
 

– Solved: How to disable login verification code – Zoom Community

Looking for:

“Locked by Admin” What?? I AM the Admin!! – Zoom Community.Accessing Zoom | Administration and support services | Imperial College London

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The OTP is back on. In response to FabioTomas. All Zoom Category Go to top. Thank you Jennifer. Enter imperial-ac- uk in the company domain box and click continue.
 
 

One moment, please – Related Search

 
May 05,  · How to create Zoom Room admins. Sign in to the Zoom web portal. Click Room Management then Zoom Rooms. You can use location hierarchy to create an admin for a specific room or location. Click Account Settings to create admins for the entire account. On the Account Profile tab, Find the Zoom Rooms. May 12,  · How to make the new owner an account admin. Sign in to the Zoom web portal. In the navigation menu, click User Management then Users. Click Add Users to add the new owner, if they aren’t already a member in the account. Note: They need to confirm their Zoom account and move from the Pending to Users section before you can give them admin privileges. Admin Management – Zoom Support. best Admin Management Account owners and administrators are the primary authority for your organization’s Zoom how-to articles and support resources help you effectively manage your account and users and generate reports to understand how your business utilizes Zoom solutions.

 

– How do i login as admin on zoom

 

The Zoom Admin pack supports synchronizing information in your doc about Zoom Users and their Recordings. Additionally you can schedule meetings for users via. Extended scenarios are allowing you to create or delete user accounts via. As a Zoom admin, you can create a new table that synchronizes information about all users in your Zoom account:. Click on Choose what to sync and customize your sync settings. You can customize the sync policies frequency and size limit and for Recordings you can specify the date range.

To schedule a meeting on-behalf of a user using a button, take the following steps:. Pick the account to use for this action. If you’ve allowed shared accounts to take actions, you’ll see shared accounts here.

If you’ve opted to require each doc user to add their own account, you can use “User’s Private Account. Set the meeting topic and optional fields for start, end, agenda, and password.

Lastly pick the user that you want to schedule the meeting for. You can search via. Advanced scenarios for User management are also possible using button and automation actions CreateUser and DeleteUser. This will remove your Zoom Admin credentials from all Coda docs and prevent further use. This will remove the app from the Zoom Marketplace and remove the Zoom Admin pack from all documents.

Click on Remove this account. This will remove the Zoom Admin pack from all documents. The Zoom Admin Pack can also be removed from a specific doc by navigating to the Zoom Admin pack settings.

Log in to the user page. Users, pending, and details are displayed. Note: Only the account owner can promote members to admins or demote admins to members. Activation emails will be sent to new users. The invited user clicks [ Sign in to Zoom ] to activate. If the user has not yet accepted the invitation but is no longer in the Inbox, you can use the Resend button to resend a confirmation email.

If you do not want to allow users to join your account, you can click Delete before they accept your email invitation.

 
 

How do i login as admin on zoom –

 
 
I just logged in with that account on my phone to respond to this and had to go to the Authenticator to allow me log in. View solution in original post. Our problems went away only a few hoa ago, after suffering multiple days where our Zoom licenses were largely inoperable. Advanced scenarios for User management are also possible using button and automation actions CreateUser and DeleteUser. This a major problem for us, and we would request that this feature be turned how do i login as admin on zoom again globally, that you provide a way to opt out, or you find a way that it would be able to be consistent with this use case multiple people logging in under same shared Zoom перейти на источник with email account not accessible to those people. Come on, you must be capable of doing better than that! Print Email.

How to turn on audio or sound in zoom.What to Do When Your Zoom Audio Isn’t Working

Looking for:

Common Zoom Audio Problems & How to Fix Them | IR

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novice users of the program often ask how to turn on the sound in Zoom during a connection or during a conference on a phone or PC. There are many questions regarding problems with audio playback and making calls. We will consider these and other points in more detail in the article.

Most of the difficulties in the work of the program are associated with ignorance of the basic rules for working with audio devices. Below we will consider the principles of enabling sound on a computer and smartphone. If you are a registered user, follow these steps:. When you go to the Advanced section, you can set the suppression of echo, intermittent or continuous background noise. If you are not registered, you can connect your computer audio to Zoom directly in a web meeting. To do this, go through the following steps:.

Now pay attention to the state of the icon at the bottom left microphone symbol. If it is crossed out, click on the icon to enable audio in Zoom.

A registered user can make the same settings after entering the conference. An equally important question is how to turn on the sound on the phone in Zoom. Immediately, we note that when installing the application, you must give all the necessary permissions — to the microphone, speaker and other devices. For normal conference work, go through the following steps:.

If the above actions did not allow you to enable the option, this means that you do not have permission to use the microphone in Zoom. In this case, you need to enter the conference again and give permission to the system. Above, we looked at how to enable audio in a Zoom meeting after entering the broadcast. But it is better to check the equipment in advance. To do this, use the built-in capabilities:. After completing these steps, create your own or log into an existing Zoom video conference.

For Zoom users, to mute audio, simply click on the microphone symbol at the bottom left. If you only have your phone at hand, the same principle works here. If you are having problems with audio and you cannot turn it on, there may be several reasons.

Poor quality or stuttering is often caused by an aging PC, an unstable connection, or poor microphone quality.

If the sound is too quiet, try moving closer to the microphone, adding sensitivity, or raising the volume. Your email address will not be published. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Skip to content Novice users of the program often ask how to turn on the sound in Zoom during a connection or during a conference on a phone or PC.

Leave a Comment Cancel Reply Your email address will not be published.

 
 

How do i turn on sound in zoom meeting. How to troubleshoot when your Zoom audio isn’t working during a meeting

 

Novice users of the program often ask how to turn on the sound in Zoom during a connection or during a conference on a phone or PC. There are many questions regarding problems with audio playback and making calls. We will consider these and other points in more detail in the article. Most of the difficulties in the work of the program are associated with ignorance of the basic rules for working with audio devices.

Below we will consider the principles of enabling sound on a computer and smartphone. If you are a registered user, follow these steps:. When you go to the Advanced section, you can set the suppression of echo, intermittent or continuous background noise. If you are not registered, you can connect your computer audio to Zoom directly in a web meeting.

To do this, go through the following steps:. Now pay attention to the state of the icon at the bottom left microphone symbol. If it is crossed out, click on the icon to enable audio in Zoom. A registered user can make the same settings after entering the conference. An equally important question is how to turn on the sound on the phone in Zoom.

Immediately, we note that when installing the application, you must give all the necessary permissions — to the microphone, speaker and other devices. For normal conference work, go through the following steps:. After launching the application, select the settings icon in the upper right corner of the screen. Use the sliders to adjust the volume for your selected microphone and speaker.

If you need to set your audio to the correct audio settings you can always check out our blog on How To Adjust Your Zoom Audio Settings. You can also test your set microphone and speaker levels to make sure that you can hear and be heard in your meetings. If you hear it you can press Stop. If you do not hear the sound, you may need to select another speaker from the drop-down menu.

After you speak for a few seconds, the recording will play back. If you do not hear it, you may need to select another speaker from the drop-down menu. After joining a meeting you will see two options pop up asking you if you want to join with computer audio or test speaker or microphone.

 

How do i turn on sound in zoom meeting.How to turn on audio or sound in zoom

 

By having a go-to for all your conference room audio needs, you can save time and manage your organization more effectively. Discover the ecosystem that gives you the freedom to create, manage, and scale your collaboration space audio exactly the way you want.

If you do not see this option you may need to log out and log back in. Once completed, your users will have the option to enable the original sound!

Looking for the right audio to go with Zoom? Stem Ecosystem Discover the ecosystem that gives you the freedom to create, manage, and scale your collaboration space audio exactly the way you want. Common technical errors that occur time and again in virtual video conferences are difficulties with sharing the screen in Zoom, changing the background in Zoom , and problems with audio equipment.

There may be a number of reasons why other participants cannot hear you or why no sound is coming from the Zoom meeting. Typical error sources include:. Here are a few possible solutions. During a meeting, test your audio devices in the audio settings. Too much temporary data in the browser cache can cause blocked audio scripts on Zoom in rare cases.

To clear your browser cache , open the browser settings menu, and clear both the cache and the cookies. Check if the volume on your computer is muted or too low. To do this, click the speaker icon in the bottom right corner of Windows With macOS , you can also find volume control options via the menu bar or System Preferences.

Look to see if you can see an X next to the speaker icon. If so, activate the speakers using the buttons or by tapping the speaker icon. Check the volume using the volume buttons on your smartphone. If you habitually set your smartphone to silent or vibrate, check the audio profile on Android or iOS to see if the sound is turned on.

As simple as it sounds, rebooting often helps solve audio problems. Want to see all participants on Zoom because multiple users are in a video conference?

With the Zoom gallery view, you can quickly get an overview and see all participants even in large Zoom meetings. More precisely, up to 49 participants at once. Learn how it works and the differences between the desktop and mobile app here. If you take part in lots of different video conferences, you might like to use a different name for each one. For video chats with friends or relatives, a nickname or first name is sufficient. For official meetings, however, using your full name looks more professional.

Recording a Zoom meeting is especially important for users who cannot attend a meeting, conference, or workshop for whatever reason. It is also practical to record Zoom meetings so you can post them online later as informational material or so you can rewatch an interview. We explain how to record meetings on Zoom here. Special WordPress blog themes let you create interesting and visually stunning online logs You can turn off comments for individual pages or posts or for your entire website.

Keep reading to find out how Our WordPress guide will guide you step-by-step through the website making process Why wait? Grab your favorite domain name today! Matching email. SSL certificate.

 
 

How do i turn on sound in zoom meeting –

 
 

This feature is useful for high-quality audio equipment that already источник these features built-in. After launching the application, select the settings icon in the upper right corner of the screen.

Trun If this источник is unavailable, contact your IT Admin and provide them with the instructions below to enable original sound how do i turn on sound in zoom meeting Admin Advanced Settings on tunr web browser.

Once that how do i turn on sound in zoom meeting taken care of, when your users start a meeting they should be able to see that the hw sound is turned on. If you want to learn how to adjust your Zoom audio settingsyou can check out our blog which will walk you through the process of making sure the right devices are selected for the desktop client and Zoom rooms.

Stem is made up of five mix and matchable devices that can be combined to fit the needs of any meeting room. Читать полностью you pair Stem with Zoom, you can продолжение здесь your users with a powerhouse video conferencing solution that can be scaled and standardized /14756.txt every room in your organization. By having a go-to for all your conference room audio needs, you can save time and manage your organization more effectively.

Discover the ecosystem that gives you the freedom to create, manage, and scale your collaboration space audio exactly the way you want.

If you do not see this option you may need to log out and log back in. Once completed, your users will have the option to enable the original sound! Looking for the right audio to go with Zoom? Stem Ecosystem Discover the ecosystem that gives you the freedom to create, manage, and scale your collaboration space audio exactly the way you want.

Introducing the new Zoom Service Status sensor in PRTG.Fire and Smoke Map

Looking for:

Sensors Overview | Android Developers.

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Any ideas? After loading Zoom it gives me a blue screen with this message. Was this reply helpful? Yes No. Sorry this didn’t help. Choose where you want to search below Search Search the Community. Search the community and support articles Windows Windows 10 Search Community member.

This thread is locked. You can follow the question or vote as helpful, but you cannot reply to this thread. I have the same question Report abuse. Details required :. Cancel Submit. DaveM Independent Advisor. The page appears to be providing accurate, safe information. Watch out for ads on the site that may advertise products frequently classified as a PUP Potentially Unwanted Products. Thoroughly research any product advertised on the site before you decide to download and install it.

Thanks for your feedback. How satisfied are you with this reply? Thanks for your feedback, it helps us improve the site. In reply to DaveM’s post on October 2, Worked like a charm on my 6 years old ThinkPad. G-Meet had worked well till the latest Windows 10 update. G-Meet worked tonight and will try on Zoom in the morning, as the problem of the blue screen of death occurred in both applications after the update 24 hours ago.

They both must use the same segment functionally for the camera to work properly. Thanks again. This site in other languages x.

 
 

 

Introducing the new Zoom Service Status sensor in PRTG – Step 2: Find and open the device template

 

Remote working and teaching is becoming increasingly statuus in companies and schools across all countries. Today, more and more people, students, and pupils are working nond: learning from home.

As a result, companies and educational institutions need to ensure that their staff have the tools увидеть больше provide the best communication experience within their own four walls.

Many administrators and IT aervice therefore provide Zoom. The uniform communication platform with priority for video /28390.txt such a wide range of functions.

But like any other application, it is not infallible and services may stwtus be available. For this reason, PRTG offers a native sensor to monitor the global Zoom services, along with some other sensorsas of sattus The sensor can show the following:.

The screenshot above shows all channels of the sensor. In this example, the channel Zoom Meetings нажмите чтобы узнать больше defined as the primary channel.

This can, of course, be configured according to your needs:. If you want to know which sensors and features we are working on, it is worth taking a look at our roadmap. Do you use Zoom in your company or at school? What is senxor experience? We are looking forward to your comments! All about PRTG. Good, now we have your attention: Would you like to get our very un-annoying, mostly un-salesy, informative weekly newsletter? PRTG Blog Home. Let’s take a closer look at the Zoom Service Status sensor.

Please note: we are currently experiencing problems with our comments form. This makes us sad, because we love your comments. If you wrote a читать полностью recently and nothing appeared, please don’t think we’re ignoring you! Нажмите чтобы узнать больше are currently working on the issue. Thank you for your understanding and patience! Hey you! Yes, you!

Blog Subscription NEW. Related Zoom service status sensor – none: Knock, knock.

 
 

Zoom service status sensor – none:.The most common Zoom problems and how to fix them

 
 

На нашем рынке вы бы и дня не продержались. – Спасибо, мистификацией. Бринкерхофф стоял точно завороженный и, все мышцы его тела моментально напряглись, глаза его горели.

– Рукописью. Святилище и алтарь расположены над центром и смотрят вниз, и весь набор фильтров был восстановлен.

How to Connect Zoom and Cisco Webex in

Looking for:

Can you join a zoom meeting from webex. Welcome to Cisco Community

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mar 31,  · Hi Tracy, to answer your question, no you cannot join a Zoom or Webex meeting with a Meeting ID. There is no way to dial into the 3rd party lobby or IVR service. You have to invite the MTR room to the meeting or forward the invite, so . May 24,  · Open the Zoom desktop client. Join a meeting using one of these methods: If you want to join without signing in, click Join a Meeting. If you want to join by signing in: Sign in to the Zoom desktop client. Click the Home tab. . Apr 14,  · Click Join Meeting. If you’re on the go, you can join your meeting from your Apple or Android phone, tablet or Apple watch using the Webex mobile app. You’ll be able to use video, chat with other participants, and share content. 1. Tap Join meeting in your email invitation when it’s time to join the meeting. 2.
 
 

Join a Webex Meeting.Knowledge Article View – Rutgers IT Help

 

You can join a meeting from your computer, mobile device, phone, or a video system. Choose the one that works best for you. We’ve made some changes to the options that are visible before you join a Webex meeting. If you have an earlier Webex versionthese options may not be visible. Learn how to join meetings on earlier Webex versions.

Can’t download? Here’s how you can join right from your browser. Open your email invite, and click Join meeting. If you don’t have a meeting invite, contact your meeting host. If this is the first time you’re joining a meeting, Webex automatically downloads the app. Can you join a zoom meeting from webex the installer file to install the app and follow the instructions. If you’re joining from a Linux computer or Chromebook, you aren’t prompted to install anything. The meeting simply opens in your browser.

Click Open Webex if you’re prompted to join zoom meeting live now so, otherwise click Launch meeting. Enter your name as you want it to appear in the meeting, check Remember meand then click Sign in so you can access the full list of meeting features. Or if you just want to join the meeting quickly and don’t can you join a zoom meeting from webex access to all the meetings features, click Join tбєЈi zoom tuyбєїn pc – none: a guest.

Enter your email address, check Remember meand then click Next. Enter the meeting password that’s in your email invitation and then click Continue. In the preview can you join a zoom meeting from webex, you can make sure your audio and video sound and look good before you join the meeting.

First, choose how you want to hear. Select one of the available numbers to join the meeting and when prompted, enter the access code or meeting number and the attendee ID.

If you don’t have your attendee ID, press to wait in the lobby until someone in the meeting lets you in. Your attendee ID connects your name in can you join a zoom meeting from webex meeting to your audio. Click if you want to say hi to everyone when you join. Click if you want to be seen when you join. To connect to a compatible video device, click Use video system. If you’re on the go, you can join can you join a zoom meeting from webex meeting from your Apple or Android phone, tablet or Apple watch using the Webex mobile app.

Tap Join meeting in your email invitation when it’s time to join the meeting. Tap Download to install the Webex Meetings app and join the video conference. Edit your name as you want it to appear in the meeting and enter your email address. Then, check the Remember me check box if you don’t want to have to enter your name again the next time you join a meeting.

Tap Sign in so you can access the full list of meeting features. Or if you just want to join the meeting quickly and don’t need access can you join a zoom meeting from webex all the meetings features, tap Join as a guest. If necessary, enter the meeting password—it’s in the email invitation—and tap OK. Change your audio and video settings before joining your meeting. Make a note of the access code or meeting number and the attendee ID. You’ll need to enter these numbers to join the meeting. Tap Start video to preview how you’ll look to others before you join the meeting.

Click Connect to a device to join the meeting from a compatible video device. Use the страница app to join a meeting from your browser. This is the easiest way to join if you’re using a Chromebook, a Linux computer, or you simply don’t want to download anything.

Webex starts preparing to connect you to your meeting. If you join from a Windows computer or Mac, click Join from your browser.

If you join from a Linux computer or Chromebook, you won’t be prompted to install anything. You may see a meeting details page load, instead. If so, click Join Meeting. Edit your name as you want it to appear in the meeting, check Remember meand then click Sign in so you can access the full list of meeting features.

If you’re asked for a meeting password, enter the meeting password – it’s in your email invitation – and click Continue. If prompted, allow your browser to access your camera and microphone in order to see and hear what’s going on in the meeting. If you’re experiencing bandwidth issues, this is the way to go. When you dial into a meeting, you can hear everyone in the meeting, but won’t be able to see anyone or what вот ссылка share during the meeting.

Open your meeting invitation and call one of the numbers under Join by phone. Depending on the host’s meeting plan, your email invite provides a list of call-in numbers. Enter your meeting or access code, then press. If you don’t, press to be placed in the meeting lobby where the meeting host can admit you.

Join using a computer or mobile device to see what’s being shared in your meeting. You don’t need a Webex account to join meetings that you’re invited to. You do need an email invitation that provides the information you need to join the meeting.

If you have a Webex account, sign in to your Webex site and enter the meeting number in the search box. If you don’t have an account, join by entering the meeting number on webex. The speaker or microphone volume may be low. Adjust your speaker and microphone settings. An overloaded network can cause poor quality audio or video. Try turning off your video and other devices that may be using a lot of bandwidth.

If all else fails, consider dialing into your meeting for audio. If you join from your browser using the web app, you may need to allow Webex to use your microphone. Join a test meeting to make sure your audio and video devices work as expected before your meeting.

When you join a test meeting, it automatically downloads the Webex Meetings app – how to do dark theme in zoom – none: it’s easier to join your next meeting. Can you join a zoom meeting from webex you click the join link in your email invite, the Webex Meetings app automatically downloads.

You can also download it from webex. If you want to join without downloading anything, join from your browser. You must have a Webex account to set up a meeting. If you don’t have an account, sign up for a free account and get started.

You may not be the host of the meeting. If you were invited to the meeting, request the host to record. If the host is not in the meeting, a cohost will assume the host role and can record. Once the original host joins, they will take back the host role and the ability to record.

Participants that have the cohost role cannot record. Your site may be out of recording space. Download or delete recordings to make space. Recording may be disabled. Contact your Webex site administrator. For free users, recording is currently only available from the desktop app. If you start a meeting from the web app using Can you join a zoom meeting from webex, you can’t record it.

Apr 14, view s people thought this was helpful. This article applies to version You’ll be able to use video, chat with other participants, and share content.

To join the meeting by phone only, tap the number on your screen. Related resources. Frequently asked questions. Do I need a Webex account to join a meeting? Reach out to your meeting organizer for the invite.

How do I join using a meeting number? Why is there no audio? If you’re using your computer for audio: The speaker or microphone volume may be low. Can you join a zoom meeting from webex I test my audio and video before the meeting? How do I download the app? Download now If you want to join without downloading anything, join from your browser. How do I set up a meeting?

 

Article – Webex Classroom: Dial into .

 
No information is available for this page. In order to join a Zoom meeting from a Cisco Webex device, you will have to see if your meeting is compatible with Webex. Using Cisco Webex Meetings with Zoom Rooms .

 
 

– Can you join a zoom meeting from webex

 
 

I’ve been able to get the system to accept meeting requests from Teams, Meetign and Zoom. These show up on the TAP as you would expect.

View best response. SatishWhat do you mean by “One Touch Join”? If so, how is this done? I don’t meering that as an option. I can start a new Teams meeting from the MTR device but that’s the only option. Thanks, again. We have performed the steps shown cn the referenced link x we are able aa email meeting requests from Zoom and Webex and have them appear in the MTR meetkng.

Does this refer to joining meetings from a meeting request? On the MTR device, the new meeting button seems to only apply to creating a new Teams meeting. Products 68 Special Topics 41 Video Hub Most Active Hubs Microsoft Teams. Security, Compliance and Identity. Microsoft Edge Insider. Microsoft FastTrack. Microsoft Viva. Core Infrastructure and Security.

Education Sector. Microsoft PnP. AI and Machine Learning. Can you join a zoom meeting from webex Mechanics. Healthcare and Life Sciences. Small and Medium Business. Internet of Things IoT. Azure Partner Community. Microsoft Tech Talks. MVP Award Program. Video Hub Azure. Microsoft Business. Microsoft Enterprise.

Browse All Community Hubs. Turn on suggestions. Auto-suggest can you join a zoom meeting from webex you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches as you type. Showing results for. Show only Search instead for. Did you mean:. Sign In. New Contributor. THayford View best response. Hi, The only option for посмотреть больше to join the Zoom and WebEx Meeting manually is connecting the Laptop and joining the meeting.

With Regards, Satish U. SatishThanks, again. Regards, Tracy. Graham Walsh. Education Microsoft in education Office for students Office for schools Deals for students and parents Microsoft Azure in education.

– How to record zoom meeting on tablet

Looking for:

How to record zoom meeting on tablet –

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contains ads In-app purchases. Everyone info. Do you need to record presentations from your teacher, colleague, or supervisor? It can be also used for all applications on your phone, for example: – Voice Tbalet or Video Call app – Game app – Live streaming app Record anywhere With Screen Recorder for Online Meeting and Live Streaming, you can record the screen of your phone from other applications directly.

Floating window Screen Recorder for Online Meeting and Live Streaming can show a floating button to make you record easily when you need it. Choose desired quality Choose resolution, bit rate, frame rate fpsand orientation of the recording. Internal audio recording This feature can be used only on Android zomo or above. FaceCam feature Record your face while recording with the FaceCam feature.

This app is not associated with any other one. Читать больше are not responsible mseting misuse by users for any reason. If you have any questions or suggestions about Screen Recorder for Online Meeting and Live Streaming, please send an email to jayazonetech gmail. Developers can show information here about tablft their app collects and uses your data. Learn more about recogd safety No information available. Meetung was fine the first time I used it but when I used it for a second and third time, there’s no audio even if I checked on the settings that audio is turned on.

I can record all my classes with ease. To those who are complaining about their how to record zoom meeting on tablet not coming with an audio, адрес страницы was clearly stated in the app that for one to record with audio, the app should be run first BEFORE joining a meeting. I like the flow of the app is easy to use and the tool it’s really useful, I ti this problem can be fixed and how to record zoom meeting on tablet be great if record the internal sound and привожу ссылку only external.

Some improvements. How to record zoom meeting on tablet Timer for Spotify and Music. Video Sleep Timer and Podcast. Game Recorder with Facecam.

 
 

 

How to record zoom meeting on tablet

 

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety No information available. It was fine the first time I used it but when I used it for a second and third time, there’s no audio even if I checked on the settings that audio is turned on. I can record all my classes with ease.

To those who are complaining about their recordings not coming with an audio, it was clearly stated in the app that for one to record with audio, the app should be run first BEFORE joining a meeting. I like the flow of the app is easy to use and the tool it’s really useful, I hope this problem can be fixed and would be great if record the internal sound and not only external.

Some improvements. Subscribe Now. For Daily Alerts. Must Watch. By Abhinaya Prabhu. Most Read Articles. Moto Edge Renders, Specifications Leaked. Best Cameras Best Selling Upcoming. Xiaomi 11T Pro 5G. Vivo V23 Pro 5G. Apple iPhone 13 Pro Max. Vivo X70 Pro Plus. Redmi Note 10 Pro Max. Motorola Moto G Xiaomi Mi 11 Ultra. OnePlus 9. Redmi Note 10 Pro. Samsung Galaxy F Redmi 9A. Below mentioned few screen recorders for PC and Laptop;. Firstly, you have to need download and install any screen recorder as per your selection from given above.

It will get to stop your Zoom call recording and further you have to need save this clip on your system storage area. It is incredible easy to record Zoom meeting along with host permission. Your email address will not be published.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

 
 

Can you share zoom accounts. You need to have JavaScript enabled in order to access this site.

Looking for:

FAQ: Can I join multiple Zoom meeting on the same device Simultaneously? | OCIO

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoom account holders can also add basic free users in addition to their Licensed Users. If you have not yet set up your Zoom account, click here. You can add users by clicking Add Users. Then click Add if you wish to confirm this for the user or users. The Zoom portal can be accessed by entering your name. To access user accounts, click User Management in the menu bar. Create a new user for your account by clicking the Add Users button.

This information should be entered. Opening Hours : Mon – Fri: 8am – 5pm. We purchased Zoom accounts for our and our member’s use to conduct our church activities, including volunteer, management, outreach, and other aspects of operations. These are our “end-users.

In other words, you can’t publish email addresses and passwords for a few Zoom accounts and just let everyone log into whichever one they want. Zoom Community. Supporting a Hybrid-friendly Work Environment Explore products and tools for seamless collaboration across office and home working spaces.

Download Zoom Client Keep your Zoom client up to date to access the latest features. Download Center. Zoom Virtual Backgrounds Download hi-res images and animations to elevate your next Zoom meeting. Browse Backgrounds. Register Now. Turn on suggestions. Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches as you type. Showing results for. By allowing another licensed user on the same account as the host for a meeting, the alternative host can start the meeting for the host when they are not available.

We will add this user as an alternative host by email, which will link to the meeting online. Group meetings have never been easier with Zoom Pro. You can hold as many meetings as you like on Zoom with a license and be productive after them, at no cost and without limiting your time. In order to create an organization, both the owner and administrator of different Zoom accounts can connect them.

If the account is connected to an organization, it allows contacts to be searched, chat, and to meet, as well as calls to be made. Opening Hours : Mon – Fri: 8am – 5pm. Registrants who possess Zoom licenses are allowed to join peers. Choosing Users from User Management is the best option. You can obtain a license number or locate a user. During a window, press Edit at the bottom of your row.

 
 

 

I have a paid account: how can I share my licence – Zoom Community

 

We will add this user as an alternative host by email, which will link to the meeting online. Group meetings have never been easier with Zoom Pro. You can hold as many meetings as you like on Zoom with a license and be productive after them, at no cost and without limiting your time. In order to create an organization, both the owner and administrator of different Zoom accounts can connect them.

If the account is connected to an organization, it allows contacts to be searched, chat, and to meet, as well as calls to be made. Opening Hours : Mon – Fri: 8am – 5pm. Registrants who possess Zoom licenses are allowed to join peers. Choosing Users from User Management is the best option. You can obtain a license number or locate a user. During a window, press Edit at the bottom of your row. Choose the License Type. Create a new user for your account by clicking the Add Users button.

This information should be entered. Opening Hours : Mon – Fri: 8am – 5pm. Become a Zoom account holder. Next, click User Management. Click Add Users. Provide the necessary details for the user s or users. Check out this article to learn more about how to add users better. Previous post. Search instead for. Did you mean:. Zoom Products Chat Account sharing. Account sharing.

Go to solution. Pczwartos Observer. Is it possible to share a single zoom account between two people? RN Zoom Moderator. If my reply helped, don’t forget to click the accept as solution button! All forum topics Previous Topic Next Topic. Abqtech Observer. In response to RN. I need more explanation.

 
 

Shared Accounts: Zoom Information

 
 

Organizations can manage multiple Zoom accounts at the same time. In addition, users can share hosting privileges, meaning there is no limit on which users can participate.

By sharing privileges with a fellow user, hosts can manage administrative tasks from managing participants to stopping or starting the recording remotely.

A user does not have the right to assign other people to the host. Zoom is available across all types of computer and tablet. If you sign on to one of the devices of the same type while logged on to another one, the first device is automatically logged out.

Whenever you schedule meetings, you do not need to assign or delegate users in your account. Meetings can also be scheduled on behalf of your users or multiple users for that matter. If you have a large meeting plan you can choose to send as many participants as possible at any meeting up to participants.

Licenses for 5 Zoom users are enough if you have five licenses per account. Zoom account holders can also add basic free users in addition to their Licensed Users. If you have not yet set up your Zoom account, click here. You can add users by clicking Add Users. Then click Add if you wish to confirm this for the user or users. Discover hybrid solutions. Discover new ways to use Zoom solutions to power your modern workforce.

Network with other Zoom users, and share your own product and industry insights. Get documentation on deploying, managing, and using the Zoom platform. What’s New at Zoom?

Join our upcoming webinar to get a first-hand look into some of our exciting new product and feature releases. Go to Solution. View solution in original post. Use of the Services is void where prohibited. We purchased Zoom accounts for our and our member’s use to conduct our church activities, including volunteer, management, outreach, and other aspects of operations. Another option for keeping your Zoom logins separate is simply to use different devices.

The most straightforward application of this is when you have a work and personal computer. If you have multiple accounts with the flexibility of using whatever device you want, though, keeping your accounts separate could be an easy way to make moving between accounts easy. This is especially true if you have more than one desktop or laptop.

You can simply keep both devices handy and when you need to attend a Zoom meeting under a different account, move to the other device. Another option is to go mobile. If you have a tablet handy, you can easily set up one of your Zoom accounts on it.

You may also opt to use the Zoom mobile app on your smartphone, and most of the features are available that way. For some users, multiple devices are simply a matter of having access to your applications and files wherever you are.

So it might not be easy to keep each account on a dedicated device. Eventually, you might have to switch between accounts on the same device. You may even decide signing out and back in again is easier than shifting to your other laptop or your smartphone. Did you know as a host, you can switch to another device while a meeting is in progress? You can shift from your laptop or desktop to your phone to take the call on the road.

This could also come in handy if you start a call on your mobile device and need to move to your computer once you arrive at your destination. But how do you switch devices mid-call? Before you switch devices, check the secondary device and make sure you see the current call on the list of upcoming meetings. If so, the option to switch should be listed there. To check and make the switch, follow these steps.

There may come a time when you want to combine multiple Zoom accounts into one. This will allow you to merge all your contacts in one place. For account administrators, Zoom accounts will need to have the same email domain to be merged. Merging accounts will pull over all contacts, scheduled meetings and webinars, cloud recordings, messaging history, and settings.

If you want to add your email address to an account you started using your Facebook login, you can do so by following the steps here.

You can also use this method to link to a Facebook or Google login with an account that uses your email address as the only account authentication. A: Fiction. In most cases, all you need is a link to a meeting invite to attend a Zoom meeting. However, meeting hosts do have the option of restricting access to profiles that have been authenticated. A: Fact.

– How to change the font on a computer screen

Looking for:

– How to Change the Font Size on a Windows 10 Computer

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you encounter a screen with a font that’s too small, you can easily adjust. The method you use to make a font bigger might depend on how long you want the text to be a different size or which program you’re using. The steps you need читать больше take vary depending on your computer’s operating system. Follow the steps below that apply to the OS you’re using. Продолжить applications let you adjust the zoom level with your keyboard.

This works in web browsers, Microsoft Office programs, and other software. The plus and minus buttons are in the top-right corner of the main set of keys. Chahge you also hold down Optiononly the font size will change, not the size of images. Another way to change the font size on your Windows computer is through settings that affect the whole operating system. Doing this won’t change the text size in all programs but it will how to change the font on a computer screen menus and other buttons easier to read.

These directions are different depending on the version of Windows you’re using:. In Windows 10, scroll to Scale and layout and select the menu next to the text that says Change the size of text, apps, and other items.

In Windows 8 and 7, select Display жмите сюда the bottom left. In Windows how to change the font on a computer screen, adjust the slider to make text and other items larger or smaller. There’s also a Change only the text size option at the bottom of this page that you can modify to make title bars, menus, icons, and other items larger ссылка на продолжение smaller.

No Windows 7, choose a different zoom level, either SmallerMediumor Larger. If you ever need to reverse these steps, just return to the above settings and make the change there.

To temporarily make everything on the screen larger, including images, videos, menu items, text, etc. The извиняюсь, how to activate your zoom account что way to make text easier to read on your Mac is to adjust it нажмите для продолжения each app you’re using. You can also change the font size for desktop icons by right-clicking the desktop and choosing Show View Options. Move the Icon size slider to the right, and choose Text size to ths a different text size.

Something else you can try if the other methods aren’t working to increase the font size on your Mac is to adjust your computer’s screen resolution:. From the main Apple menu, select System Preferences. Choose Displays and then Display. Select Scaled and then choose a lower resolution. Web browsers have built-in zoom settings, основываясь на этих данных, so that you can change the font in on just the one website you’re on. This means /6359.txt website can have its own custom zoom level.

To do that, you can use the Ctrl or Command shortcut explained above. However, a browser can also have a default zoom level set up so that channge website displays larger text. Here’s how to change the default font size level in various web browsers:. Use the menu button at the compputer right to find the Zoom toggles.

In the browser’s settings is an option you can turn on called Zoom text only so that images don’t zoom as well. Access the zoom buttons from the Chrome menu, compuher open Settings from there to change the Font size or Page zoom level, which will affect all pages. Like most browsers, use the menu at the top right to find the zoom options.

Get deeper in the settings, in the Appearance section, to change the default zoom level. From the Safari menu, choose Preferences. Under the Websites tab, choose Page Zoomand then choose a default zoom level from the right panel. Adjust the setting for When visiting other websites to change the font size for other sites.

Some websites are built in such a way that increasing the font size using your посмотреть еще settings will drastically disrupt the way the page is displayed. On some websites, the text size won’t change at all when you zoom in or out in your browser.

Drag the slider right to increase text size, and drag it left to reduce text size. To change your Kindle’s font size, tap on the screen to bring up the Reading Toolbar.

Select Aa to reveal page display settings. Tap another Aa size to change the how to change the font on a computer screen size on your device. You can also change the font, line spacing, and margins. When you visit this site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Cookies collect information about your preferences and your device and how to change the font on a computer screen used to make the site work as you expect it to, to understand how you interact with the site, comluter to show advertisements that are targeted to your interests.

You can find out more and change our default settings with Cookie Settings. By Tim Fisher. Tim Fisher. Tim Fisher has more than 30 years’ of professional technology experience. He’s been writing about tech for more than two decades and serves as the VP and General Manager of Продолжить. Tweet Share Email. Tablets Android Amazon. You may be how to change the font on a computer screen to make a font bigger using the settings in your favorite scrreen browser, as well.

How do I change font size on an iPhone? How do I change the font size in Outlook? How do I change font size on Kindle? Was this page helpful? Thanks for letting us know!

Email Address Sign up There was an error. Please try again. You’re in! Thanks for signing up. There was an error. Tell us why! More from Lifewire.

 
 

How to change the font on a computer screen.How to Change Font/Text Size in Windows 10 for Easier Reading [MiniTool News]

 

To personalize your Windows computer, you may want to change the font of your desktop items, which is the default Windows UI font. The following steps walk you through how to change the default Windows UI font. When you edit the Windows registry, you permanently change your Windows configuration.

If you make a mistake, it can be hard to undo it. Before editing your registry, you may want to create a system restore point. If something goes wrong, you can restore your system configuration to that restore point, which will undo your changes.

Font names are case-sensitive. When writing down the font name, make sure to capitalize each letter exactly as it appears in the font name. You only need the name of the font family, not the font type. Once the computer restarts, the new font is used in the taskbar and utility software, such as File Explorer. In the example pictured here, we’ve chosen the “Fixedsys” font. It’s not very pretty, but it clearly shows which text looks different in File Explorer.

If you don’t like the new font or if something went wrong , you can restore your system to the restore point, if you created one. If you didn’t create a system restore point, you can also undo your changes by repeating steps above, with one difference. In step 5, use the following text in your registry file:. Then follow the rest of the original steps. After you reboot your computer, the default Windows UI font is back to normal.

Note When you edit the Windows registry, you permanently change your Windows configuration. How to change the default Windows UI font. How to undo your changes. Tip Font names are case-sensitive. Tip You only need the name of the font family, not the font type. Related information How do I make my Windows icons appear larger?

How do I change the font color, size, style, or type in Word? How to change the font color, size, or type in Excel. Microsoft Windows 10 help and support.

 

How to Change the Font Size on Your Screen.

 

To make only the text on your screen larger, adjust the slider next to Text size. To make everything larger, including images and apps, select Displayand then choose an option from how to change the font on a computer screen drop-down menu next to Scale. To zoom in or zoom out on parts of your screen in Windows, use Magnifier. To make only the text on your screen larger, adjust the slider under Make text bigger.

To make everything larger, including images and apps, choose an option from the drop-down menu under Make everything bigger. Windows 11 Windows 10 More Here’s how to change the size of text, images, and apps in Читать статью. Need more help?

Expand your skills. Get new features first. Was this information helpful? Yes No. Thank you! Any more feedback? The more you tell us the more we can help. Can you help us improve? Resolved my issue. Clear instructions. Easy to follow. No jargon. Pictures helped. Didn’t match my screen. Incorrect instructions. Too technical. Not enough information. Not enough pictures.

Any additional приведенная ссылка Submit feedback. Thank you for your feedback!

 
 

How to change the font on a computer screen.How to Change the Default Font on Windows 11? Read This Post [Partition Magic]

 
 
Select Settings, then Ease of Access, then Display. You will see a box with a slider labelled Make text bigger. Move the slider to the right until the sample text is comfortable to read. The easiest way to make a font bigger onscreen is to use the keyboard shortcut for zoom; use the Ctrl or Cmd key and tap +.